• Zománcozott Öntöttvas Grill Szeletsütő 31cm csőrös
  • Zománcozott Öntöttvas Grill Szeletsütő 31cm csőrös

Ha szereted a grillezést és a sütögetést, akkor ez a zománcozott öntöttvas grill szeletsütő a tökéletes választás számodra!

Ez a szeletsütő kiváló minőségű zománcozott öntöttvasból készült, ami rendkívül tartós és hőtartó képességgel rendelkezik. A szeletsütő átmérője kb. 31 cm, a széles fülökkel együtt pedig 39 cm széles. A csőrökkel együtt pedig a szeletsütő 34 cm széles és 4 cm magas. Használatához csak egy gáz- vagy elektromos tűzhelyre, szabad tűzre vagy kemencére van szükség, mikrosütőben nem használható.

Az öntöttvas szeletsütő könnyen tisztítható a zománcozott külső és belső bevonatnak köszönhetően. Egyszerűen mossa el meleg vízben, semleges folyékony mosogatószerrel, majd alaposan öblítse le és törölje szárazra. Fontos, hogy ne használjon karcosodást okozó szereket vagy eszközöket a tisztítás során.

Ez a grill szeletsütő kiváló és egyenletes hőelosztási képességgel rendelkezik, így garantáltan tökéletesen átsülnek a szeletek. Használata során az edény felforrósodik, ezért javasolt sütőkesztyűt használni.

Az öntöttvas grill szeletsütő bruttó súlya 3,42 kg, nettó súlya pedig 3,14 kg. Az egyszerű és gyors használat mellett könnyen tárolható is, hiszen a doboz mérete mindössze 35x33x5 cm.

MODUL JAVÍTÁS ALATT

Zománcozott Öntöttvas Grill Szeletsütő 31cm csőrös

Cikkszám: LEO-10482

+1 év kiterjesztett garancia +990 Ft  
13 690 Ft
Pénzvisszafizetési garancia
Próbáld ki bátran!
Kérdés nélkül visszafizetjük az árát 30 napig!
13 690 Ft

Más vásárlók épp ezeket nézik

Vélemény Minden vélemény

Összegzés

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

editÍrj véleményt$criterions