Rólunk

 • A KütyüBazár 2010-ben indult útjára, azóta pedig hatalmas utat járt be. Mára egy hatalmas raktárból szolgálunk ki benneteket, vevőket, naponta több száz - olykor ezer - csomagot feladva.

  Minden nap azon dolgozunk, hogy hasznos és érdekes termékeket kínáljunk számotokra, amivel megkönnyíthetjük az életeteket, vagy vidámságot csempészhetünk mindennapjaitokba. Webáruházunkban jelenleg is több ezer termék vár, de kínálatunk folyamatosan, napról-napra bővül, így megéri gyakran visszalátogatni hozzánk!

  Büszkék vagyunk rá, hogy 2020-ban immár hetedik alkalommal nyertük meg az Ország Boltja versenyt Ajándékozás kategóriában. Sokat jelent számunkra ez az elismerés, mert azt mutatja, hogy ti, a vásárlóink szeretitek a Kütyüket és minket is. Ezek az élmények hajtanak minket előre abban, hogy felkutassuk és hozzáférhetővé tegyük számotokra a legújabb kütyüket, amelyekkel bátran megajándékozhatjátok barátaitokat, ismerőseiteket, családtagjaitokat, de akár saját magatokat is!

  Mi is használjuk őket a mindennapokban, így nem ajánlunk számotokra olyat, amivel mi nem lennénk elégedettek.

  És hogy miért mi?

  • Próbáld ki bátran! garancia : 30 napos pénzvisszafizetési garancia minden termékre
  • Gyors szállítás : Raktáron lévő termékeinket akár másnap szállítjuk!
  • Segítőkész ügyfélszolgálat : hétköznapokon 8-tól 17 óráig várják kollégáink kérdéseiteket.
  • Tesztvideók : Számos termékünkről találtok tesztvideót a leírásban, amelyekben megmutatjuk használat közben is őket. 


  Csapatunk összetartó és vidám egyéniségekből áll, akik szerteágazó tapasztalatuk és érdeklődésük révén nagy segítséget nyújtanak abban, hogy a sokszínű érdeklődéssel rendelkező vásárlóink igényeit a lehető legjobban kiszolgálhassuk.

  Küldetésünk, hogy elérhető közelségbe hozzuk számotokra a nagyvilág legújabb, legérdekesebb és legizgalmasabb Kütyüit.

  Éljétek át velünk ti is az igazi Kütyüélményt!