10% kedvezmény!
Nem nyert!
15% kedvezmény!
Újra pörgetés
20% kedvezmény!
Nem nyert!
10% kedvezmény!
Újra pörgetés
15% kedvezmény!
Nem nyert!
20% kedvezmény!
Újra pörgetés
Rólunk GYIK Blog

Rólunk

„Naprakész. Pezsgő. Rendhagyó.”

8 évvel ezelőtt indultunk el egy szoba sarkából. Akkor még az ágyon csomagolt két 20 éves fiatal, ma már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálunk ki, ahol több száz érdekes Kütyü várakozik arra, hogy változást hozzon az életedbe.

30 fővel dolgozunk azon, hogy:

   minél kényelmesebben

   rövid idő alatt

   hasznos és érdekes termékeket kínáljunk számodra, amivel megkönnyíthetjük az életed, vagy vidámságot csempészhetünk mindennapjaidba.

Küldetésünk, hogy elérhető közelségbe hozzuk számodra a nagyvilág legújabb, legérdekesebb és legizgalmasabb Kütyüit. Lendületes és fiatalos csapatunkkal azon vagyunk, hogy te is elsőkézből élhesd át az igazi Kütyüélményt!

Kedvenc webáruház elismerés

Kemény munkánk egyik mozgatórugója, hogy 6 alkalommal is megnyertük az Ország Boltja verseny 1. helyezését Ajándékozás kategóriában, amire azért is vagyunk büszkék, mert tényleges bizonyítéka van annak, hogy a vásárlóink szeretik a Kütyüket és minket is.

Ezek az élmények hajtanak minket előre abban, hogy felkutassuk és hozzáférhetővé tegyük számodra azokat a Kütyüket, melyekkel boldogan megajándékozhatod barátaid, családtagjaid, vagy akár saját magad.

Segítünk megtalálni a hozzád illő Kütyüt!

Megnézheted működés közben azt a Kütyüt, amire vágysz:

   Tesztvideókon megmutatjuk, hogyan használd.

   Élő adásban is bejelentkezünk, ahol lehetőséged van azonnal kérdezni tőlünk a Kütyükkel kapcsolatban.

   Közösségi oldalainkon is követhetsz minket, ahol megosztjuk vásárlóink és saját élményeinket.

Mi is használjuk őket a mindennapokban, így nem ajánlunk számodra olyat, amivel mi nem lennénk elégedettek.

Közös pillanataink!

Csapatunk összetartó és vidám egyéniségekből áll, akik szerteágazó tapasztalatuk és érdeklődésük révén nagy segítséget nyújtanak abban, hogy a sokszínű érdeklődéssel rendelkező vásárlóink igényeit a lehető legjobban kiszolgálhassuk. Vigyázunk és ápoljuk mentális és lelki egyensúlyunkt azzal, hogy közös programokat szervezünk és odafigyelünk egymásra. Így maradunk lendületesek a munkában és így tudjuk maximálisan kiszolgálni az ígényeid!

„Naprakész. Pezsgő. Rendhagyó.”