Így könnyítsd meg a kerti munkákat úgy, hogy még a kezed is tiszta maradjon közben!

Itt a tavasz, itt az ideje, hogy kimenj a kertbe és rendbe szedd a növényeket vagy újakat ültess. A kertészkedés egy megnyugtató, stressz mentes ház körüli feladat, sőt van, akinek ez a hobbija is. Teljes mértékben megértem, hogy rengeteg ember miért tekint szórakoztató tevékenységként a virágok ültetésére, a palántázásra, a tavaszi metszésre, stb. Elvégre, ez egy megnyugtató elfoglaltság, amelynek végén gyönyörködhetsz munkád szépségében. Hatványozottan igaz ez, amikor épp virágzik az a növény, amelyet olyan nagy szeretettel gondoztál hónapokig (vagy akár évekig). De azért van néhány zavaró tényező a kerti munkákban…

Biztosan ment már a körmöd alá föld. Ugye, hogy kész művészet kimosni onnan a koszt? Rendkívül zavaró, hogy amikor valahova menned kell kertészkedés után, akkor előtte vagy órákig súrolod a kezeid vagy próbálod rejtegetni a többiek elől. Valljuk be, nem szégyen a munka, sőt, de nem a legszebb látvány, hogy ha a körme alatt marad az embernek egy kis föld.

Személy szerint nekem nem a kedvenc elfoglaltságom a kertészkedés, ennek ellenére tavasszal rengeteg időt töltök a kertben, próbálom minél szebbé varázsolni, mert elégedettséggel tölt el, ha ránézek az udvarra és csak úgy ragyog. Ha szeretnél néhány hasznos tippet kapni a kertészkedéssel kapcsolatban, akkor kattints IDE. Én is szenvedek attól, hogy alig tudom lemosni a kezemről földet. Azonban, az egyik termékünk segítségével megelőzhetem ezt a tortúrát. Az ásókarmos kesztyű rengeteg idegeskedéstől kímél meg.

A legtöbb ember ilyenkor csak bosszankodik és próbálja lemosni kezéről és körmeiről földet. Végig gondoltad már, hogyan lenne megelőzhető a probléma? Tudom, már rá is vágtad magadban, hogy: Persze, kesztyűt kell használni! És majdnem igazad is van, ez már egy félmegoldás. Az a kütyü, amiről beszéltem viszont további problémákat is kiküszöböl, de, hogy érdemben tudjak róla mesélni, először kattints IDE és nézd meg, hogy miről is van szó pontosan.

Tehát, ez egy kesztyű, amelynek ásókarmai vannak. Így segít az elsőszámú problémán, nem lesz koszos a kezed. Másodsorban, a karmok segítségével nincs szükséged más eszközre, hogy elültesd virágaidat. Nem kell egy kis ásóval ügyetlenkedni a kesztyűben, hanem könnyedén megcsinálhatod növényeidnek a helyét egyetlen mozdulattal.

Szeretnéd kedvenc virágaidat úgy elültetni, hogy ne tartson sokáig tisztára súrolni a körmeid, amikor végeztél? Kattints ide és próbáld ki te is az ásókarmos kesztyűt: https://kutyubazar.hu/18079-kesztyu-kerteszkedeshez-asokarmokkal.html