Íme a táska, amit minden nő imád!

Mobiltelefon, bankkártya, készpénz, személyazonosító igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya és még sorolhatnánk, hogy mennyi mindent érdemes magadnál tartanod, ha el akarsz indulni otthonról. Az imént felsoroltakat szeretnéd egy helyen tárolni? Akkor se a zsebed, se a pénztárcád, se a táskád nem ideális választás.

Vannak olyan dolgok, amik nélkül manapság már szinte képtelenség létezni. Bármikor adódhat olyan helyzet, amikor pénzre van szükséged, ezért fontos, hogy mindig legyen nálad néhány forint vagy egy bankkártya. Akármikor igazoltathatnak, ezért felelőtlenség lenne úgy kimozdulni, hogy ne legyenek nálad legfontosabb irataid. Mobiltelefon? Valószínűleg most is ott van a közeledben, vagy éppen azon olvasod ezt a cikket is.

Mindent egy helyen? Mégis hogyan?

  • A legtöbb dolgot elrakhatod a zsebedbe, de Te is tudod, hogy ez nem biztonságos. Elég egyszer lehajolnod, és már ki is csúszott egy-két fontosabb iratod.
  • A pénztárca tökéletes választás, hogy eltedd apró- illetve papírpénzedet, valamint az okmányaidat, mobiltelefonodnak viszont más helyet kell találnod.
  • A mindent elnyelő táskák problémájáról pedig már írtunk korábban. Elpakolhatsz bármit kedvenc tatyódba, hogy megtalálod-e majd, amit beletettél, az már egy másik kérdés.

Azt mondod, hogy kilőttünk minden tárolási lehetőséget? Nem-nem, a legpraktikusabb választás kimaradt:

Kezedben tarthatod mindazt, ami fontos

A clutch táskát úgy tervezték meg, hogy egyszerre legyen dekoratív és praktikus. Letisztult külsejének és ízléses színárnyalatainak köszönhetően bármilyen alkalomra magaddal viheted – legyen szó egy estélyről, egy partiról, egy komolyabb rendezvényről vagy csak egy bolti bevásárlásról –, belső kialakításának hála pedig úgy helyezheted el benne telefonod, pénzed, bankkártyád és egyéb irataid, hogy a táska kinyitásakor nem kell majd keresgélned. Mindennek megvan ugyanis a pontos helye, így azonnal kéznél lesznek, amikor szükséged van rájuk.

Nem szeretnéd mindig a kezedben tartani? Felcsatolható csuklópántjának köszönhetően akkor is nálad lehet, amikor mindkét kezedre szükséged van. Tetszene a táska, de attól félsz, hogy nincs olyan színben, ami passzolna a stílusodhoz és kedvenc ruháidhoz? A 13 árnyalatból garantáljuk, hogy Te is megtalálod azt, amiért megdobban majd a szíved!

Miért hordanál magaddal egy táskát, egy pénztárcát és egy mobiltartót, amikor legfontosabb dolgaidat egy helyen is tárolhatod? Ha a clutch táskát választod, kényelmesebbek lesznek a hétköznapok. Egyre azonban fel kell készülnöd: irigykedő tekintetek kísérik majd minden léptedet!