Számold fel a fekete lyukakat!

„Hová is tettem? Áháá, megvan. Ja, nem, ez nem az.” Te is hasonló párbeszédeket szoktál folytatni magaddal, amikor valami után kutatsz? A női táskák egyik különleges képessége a fekete lyukak előidézése. Erre mérettől függetlenül bármelyik szütyő képes, de minél terebélyesebb, az elnyelő képessége annál erőteljesebb. Mutatunk Neked valamit, ami megszünteti ezt az idegtépő jelenséget!

  • Fizetnék, de nem találom a pénztárcámat.
  • Be kéne jutnom a lakásba, de a kulcscsomómat elnyelte a föld.
  • Egy sürgős hívást kéne elintéznem, de nem akad a kezembe a mobilom.

Magadra ismertél? Ugye, hogy hasonló dolgok már veled is megtörténtek? Kellemetlen és idegtépő, amikor sietnél, de a pénztárnál nem találod a tárcád. Egy fárasztó munkanap után fel tudnál robbanni, amikor csomagokkal a kezedben kell a kulcsok után kutatnod. Legszívesebben az egész táskád földhöz vágnád, amikor egy fontos hívást mulasztasz el, mert nem találod meg időben a készüléket. Ezek olyan szituációk, amik mindannyiunkkal előfordulhatnak, pedig egy kis odafigyeléssel megelőzhetőek lennének.

Nem kell megválnod a kedvencedtől!

Bizonyára neked is van olyan táskád, aminek a belső elosztása praktikusnak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető, de már annyira a szívedhez nőtt, hogy semmi pénzért nem válnál meg tőle. És valld be őszintén, általában neked sem az a döntő szempont egy új tatyó kiválasztásakor, hogy mennyire lesz majd egyszerű belepakolni a legfontosabb dolgaidat. A külső megjelenés a legtöbb esetben felülírja a praktikumot, és ez teljesen érthető is…

De mit szólnál hozzá, ha a kedvenc táskád nem csak mutatós, hanem kényelmesen pakolható is lenne? Ne izgulj, nem kell átszabni, van egy sokkal egyszerűbb megoldás!

Rendszerezz, és meglátod: minden könnyebb lesz!

A táskarendező szett segítségével rendszerezetten tudod bepakolni a mindennapokhoz szükséges kellékeidet. Mivel mindennek kialakított helye van, retikülödbe nyúlva azonnal tudni fogod, hogy mikor és mit veszel elő, a keresgélési időt pedig a minimálisra csökkentheted.

Több táskát is használsz egyszerre, az átpakolás pedig mindig csak kellemetlenségeket okoz? Ennek a problémának is nyugodt szívvel búcsút inthetsz, ugyanis ezentúl nem kell mást tenned, csak a bélést áthelyezni egyikből a másikba.

Kíméld meg magad a bosszúságoktól, és varázsolj egy igazán praktikus segítőtársat kedvenc táskádból!