• Zárható Grillrács
  • Zárható Grillrács
  • Zárható Grillrács

Kitűnő választás, ha összejön a nagy család vagy a baráti kör.

Ez a zárható grillrács minden grillezési alkalomhoz kiváló választás.

A grillrács anyagában megtestesíti a minőséget és a tartósságot. Krómozott vassal és fával készült, amelyek ellenállnak a hőnek és biztosítják a hosszú élettartamot.

A grillrács mérete tökéletesen alkalmassá teszi a kényelmes grillezést. A nyéllel együtt 52,5 cm hosszú, a sütőrész pedig 34 cm széles. A sütőrács hasznos területe 32,5*23 cm, amelyen elegendő hely van a grillezni kívánt hal, hús vagy zöldség elkészítéséhez.

A grillrács súlya mindössze 220 g, így könnyedén kezelhető és hordozható. A könnyű súly lehetővé teszi, hogy könnyedén grillezzen mindenféle szabadtéri tűznél.

Az egyszerű használat érdekében csak nyissa szét a grillrácsot, helyezze bele a grillezni kívánt ételt, majd csukja össze. Az erős zár biztosítja, hogy az étel a helyén maradjon és egyenletesen süljön meg minden oldalról.

Fontos megjegyezni, hogy a nyél sütés közben felmelegedhet, így ajánlott sütőkesztyűt használni annak érdekében, hogy elkerüljük a leégést.

A grillrács tisztítása sem jelent különösebb nehézséget. Csak használjon semleges folyékony mosogatószerrel tisztítószerrel, hogy elkerülje a karcosodást okozó anyagok használatát. Az egyszerű és hatékony tisztítás érintetlenül hagyja a grillrácsot, készen állva a következő grillezésre.

Abszolút ajánljuk ezt a grillrácsot mind a grillezéshez, mind kerti partikhoz, vagy bármilyen más alkalmakra. Az egyszerű kezelhetőség és a minőségi anyagok miatt bármelyik grillezési élmény gyönyörűvé válik.

MODUL JAVÍTÁS ALATT

Zárható Grillrács

Cikkszám: LEO-10201

+1 év kiterjesztett garancia +990 Ft  
2 290 Ft
 Várható kiszállítás: 3-5 munkanap
Pénzvisszafizetési garancia
Próbáld ki bátran!
Kérdés nélkül visszafizetjük az árát 30 napig!
2 290 Ft

Más vásárlók épp ezeket nézik

Vélemény Minden vélemény

Összegzés

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

editÍrj véleményt$criterions