10% kedvezmény!
Nem nyert!
15% kedvezmény!
Újra pörgetés
20% kedvezmény!
Nem nyert!
10% kedvezmény!
Újra pörgetés
15% kedvezmény!
Nem nyert!
20% kedvezmény!
Újra pörgetés
Rólunk GYIK Blog

Tablet Pc játék gyerekeknek

Cikkszám:   EK-030
-52%
A szállítási díjat a kosár oldalon kalkuláljuk.

Elérhető fizetési módok:
utánvét
Készlet
Ez a termék megszűnt.
Garancia:
Próbáld ki bátran! Kérdés nélkül visszafizetjük az árát (30 napig)
Kérdésed van?
Kérdésed van?
hello@kutyubazar.hu
Kérdésed van?
Kérdésed van?
Keress minket, vagy nézd meg Gyakori kérdések oldalunkat

Bővebben

Tablet Pc játék gyerekeknek

Játékos formában segíti a tanulást.
Bemutatja a digitális világot a gyerekek számára.
Egy valódi Tablet PC tökéletes mása.


A gyerekeket vonzza a nagyok és a felnőttek világa. Ők is szeretnének a digitális világ részesévé válni, ezért érdeklődnek annyira a felnőttek kezében látott dolgok iránt is. Ugye a te gyermeked is ilyen? Szereti a számítógépet, laptopot, mobiltelefont, Tablet PC-t nyomkodni? Lepd meg szemed fényét, egy hasznos játékkal, hogy legyen neki is saját táblagépe!

Ezt a terméket úgy tervezték, hogy pontosan úgy nézzen ki és úgy funkcionáljon mint egy igazi táblagép. Ez az interaktív tanulást segítő játék bevezeti kisgyermekedet a virtuális világba. Az előre telepített játékok ösztönzik gyermekedet az olvasásra, a beszédre, az alap matematikai tudás gyakorlására. Fejleszti a szem-kéz koordinációját, megismerteti a gyermeket az érdeklődési körének megfelelő angol alapkifejezésekkel, felkelti érdeklődését, az angol nyelv iránt.

Tudtad, hogy a kisgyermekkorban megalapozott nyelvismeret pozitív hatással van a verbális, érzelmi és általános intelligencia fejlődésére? Ezen a kis Táblagépen játszva tanulhat, mivel segít elsajátítani az angoltudás alapjait, fejleszti az angol kiejtést. Így iskolakezdéskor már nem lesz ismeretlen számára az angol tárgy. A gyermek fogékonyabbá és érdeklődővé válik a nyelv iránt, így jó esély nyílik a hatékony nyelvtanulásra a későbbiekben.

OLVASD EL A KÜTYÜVEL KAPCSOLATOS BLOGCIKKÜNKET!

Az érintőkijelző érintésére az alábbi funkciók érhetőek el:

 • Számok: 1-10-ig
 • ABC: A-tól Z-ig
 • Alapszavak (állatnevek, játékok, tárgyak), betűzve is
 • 4 kvíz mód
 • Zongoramód, beépített dallamokkal
 • Méret: 24,3 * 19 * 1,8 cm

A Tablet PC játék tulajdonságai:

 • Méret: 24,3 * 1,8 * 19 cm
 • Termék súlya: 200 g
 • 3 db AAA elemmel működik
  (az elem nem tartozék)
 • Beépített hangszóró
 • Szabályozható hang
 • 2 éves kor felett ajánlott


Mit rejt a termék doboza?

 • 1 db Tablet Pc játék

Az Ezt próbáldért ki csapatának cikkjéért kattints ide!l

Próbáld ki bátran! Garancia

Rakd kosárba kockázatmentesen a Kütyüdet, van időd kipróbálni! Nálunk a Te elégedettséged van az #1 helyen ezért, ha úgy érzed, még sem váltotta be a hozzá fűzött reményed, 30 napon belül küldd vissza és megtérítjük Neked a teljes vételárat.

Csak annyi a dolgod ilyenkor, hogy felhívod az ügyfélszolgálatot, vagy küldesz egy "PÉNZVISSZAFIZETÉS" tárgyú emailt a hello@kutyubazar.hu címre. Kérjük, csatold a megrendelési azonosítódat és fogalmazz meg egy rövid indoklást is hozzá, amivel munkánk fejlődését segíted!

A KütyüBazár küldetése, hogy számodra is elérhető közelségbe hozza a nagyvilág legújabb, legérdekesebb és legizgalmasabb Kütyüit. Lendületes és fiatalos csapatunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy te is elsőkézből élhesd át az igazi Kütyüélményt. Naprakész, pezsgő, rendhagyó. Ez a KütyüBazár!