• Öntöttvas Grill tárcsa 45cm
  • Öntöttvas Grill tárcsa 45cm
  • Öntöttvas Grill tárcsa 45cm
  • Öntöttvas Grill tárcsa 45cm

Natúr öntöttvas anyagból készült a Öntöttvas Grill tárcsa, amely tökéletes választás grillpartikhoz és szabadtéri sütögetésekhez. A tárcsa magassága 23 cm és átmérője 45 cm, így elegendő helyet biztosít az elkészítendő finomságoknak. Könnyű súlyú, mindössze 5,4 kg, így könnyen mozgatható és tárolható.

Az Öntöttvas Grill tárcsa szabad tűzön használható, így nem szükséges semmilyen gázfőzőt használni hozzá. Ezáltal autentikus grillélményben lehet részed, ahol nem csak a finom ízekkel, hanem a nyílt láng látványával is megörvendeztet.

Az Öntöttvas Grill tárcsa tisztítása egyszerű és gyors. Minden használat után csak meleg mosószeres vízzel kell lemosni, majd alaposan megszárítani. Ezenkívül zsírral kenje be, hogy minimalizálja a rozsdásodást.

Az első használat előtt a tárcsa különleges gondoskodást igényel. Először távolítsa el a rozsdásodást gátló védőviaszt kiégetéssel. Ehhez langyos vízben mosogatószert használjon, majd szárítsa meg alaposan. Ezután kenje ki zsírral vagy szalonnával és alaposan hevítse fel, hogy a tárcsa teljesen felkészült legyen a következő grillezéshez.

Fedezd fel az Öntöttvas Grill tárcsa kiváló tulajdonságait és élvezd a szabadtéri sütögetések tartós és minőségi eszközét!

MODUL JAVÍTÁS ALATT

Öntöttvas Grill tárcsa 45cm

Cikkszám: LEO-10503

+1 év kiterjesztett garancia +990 Ft  
12 090 Ft
Pénzvisszafizetési garancia
Próbáld ki bátran!
Kérdés nélkül visszafizetjük az árát 30 napig!
12 090 Ft

Más vásárlók épp ezeket nézik

Vélemény Minden vélemény

Összegzés

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

editÍrj véleményt$criterions