• Monokuláris zsebtávcső

pipa Vízálló borítás!

pipa Könnyedén magaddal viheted!

pipa Csúszásmentes kialakítás!

A monokuláris zsebtávcső egy kompakt és könnyen hordozható optikai eszköz, amely lehetővé teszi távoli tárgyak megfigyelését és közelképeinek nagyítását. Ezt a kis méretű távcsövet könnyedén a zsebedben vagy táskádban tarthatod, így mindig kéznél lesz, amikor szükséged van rá.

A monokuláris zsebtávcső kiváló minőségű lencsékkel rendelkezik, amelyek tiszta és éles képet biztosítanak. A nagyítási ereje akár 16x-os, így közelről megfigyelheted a részleteket és a távoli objektumokat is jobban láthatod. A monokuláris zsebtávcső számos különböző helyzetben hasznos lehet. Túrázáskor vagy természetjárás közben segít felfedezni a távoli hegyeket, állatokat vagy madarakat. Színházi előadások vagy sportesemények látogatása során is hasznos lehet, hogy közelebbről megtekinthesd az eseményeket.

A könnyű súlyú és kompakt kialakításnak köszönhetően a monokuláris zsebtávcső ideális társ utazásokhoz vagy szabadtéri tevékenységekhez. Tartós anyagokból készült, amelyek ellenállnak a környezeti hatásoknak és a víznek, így biztonságosan használható esőben vagy nedves környezetben is. A távcső kényelmes fogórésze és egyszerű kezelhetősége biztosítja a kényelmes használatot. 

Összességében a monokuláris zsebtávcső egy kiváló eszköz a távoli objektumok megfigyeléséhez és nagyításához. Könnyű, hordozható és praktikus, így bármikor és bárhol használható.

Legyen szó kirándulásról, sporteseményről vagy természetjárásról, ez a kis eszköz garantáltan segít abban, hogy jobban láthasd a világot magad körül.

Termék tulajdonságai:

Szín: Fekete

Anyaga: Gumírozott

Nagyítás: 16x

Objektív átmérő: 52mm

Fókusz: 1,5m-végtelen fókusz

Látószög: 22fok

Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab monokuláris zsebtávcsövet.

MODUL JAVÍTÁS ALATT

Monokuláris zsebtávcső

Cikkszám: SEO-4250

+1 év kiterjesztett garancia +990 Ft  
3 300 Ft
 A termék raktáron van, hamarosan feladjuk a csomagot.
Pénzvisszafizetési garancia
Próbáld ki bátran!
Kérdés nélkül visszafizetjük az árát 30 napig!
3 300 Ft

Más vásárlók épp ezeket nézik

Vélemény Minden vélemény

Összegzés

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

editÍrj véleményt$criterions