• Lila színű szilikon nyújtólap 60 cm x 45 cm

pipa Kényelmes, nagy méret!

pipa Tisztítása egyszerű!

pipa Stílusos lila szín!

A lila színű szilikon nyújtólap kiváló minőségű, sokoldalú eszköz, amely segít a sütés és a főzés során. Ez a lap a tökéletes választás a házi sütemények, tészták és péksütemények elkészítéséhez.

A nyújtólap méretei 60 cm x 45 cm, ami ideális teret biztosít a tészta vagy a tésztafélék gördítéséhez, kinyújtásához és formázásához. A kényelmes méret segít a pontos és egyenletes munkában, hogy könnyedén elkészíthesd a kívánt sütiket és süteményeket.

A szilikon anyag kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A lap nem tapad, így nincs szükség túlzott lisztezésre vagy olajozásra a tészta letapadásának megakadályozásához. Ez megkönnyíti a tészta mozgatását és megőrzi annak eredeti formáját. Emellett könnyen tisztítható is, csak egyszerűen öblítsd le vízzel.

A lila szín a nyújtólapnak egyedülálló megjelenést kölcsönöz, amely a konyha bármely stílusához illik. A lap könnyen feltekerhető vagy összehajtható, így könnyen tárolható a konyhában vagy a fiókban és nem foglal sok helyet.

Összességében a lila színű szilikon nyújtólap tökéletes választás a konyhai sütéshez és főzéshez. A kiváló minőségű anyag, a kényelmes méret és a könnyű tisztíthatóság biztosítja a hatékony és élvezetes sütési élményt. Ne hagyd ki ezt a praktikus konyhai eszközt, hogy a legjobb süteményeket és tésztákat készíthesd!

Termék tulajdonságai:

Teljes méret: 60 cm x 45 cm

Szín: Lila

Anyag: szilikon

Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab lila színű szilikon nyújtólapot.

MODUL JAVÍTÁS ALATT

Lila színű szilikon nyújtólap 60 cm x 45 cm

Cikkszám: SEO-4092

2 390 Ft
Pénzvisszafizetési garancia
Próbáld ki bátran!
Kérdés nélkül visszafizetjük az árát 30 napig!

Más vásárlók épp ezeket nézik

Vélemény Minden vélemény

Összegzés

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

editÍrj véleményt$criterions