• Lézeres kerékpár lámpa
  • Lézeres kerékpár lámpa
  • Lézeres kerékpár lámpa
  • Lézeres kerékpár lámpa
  • Lézeres kerékpár lámpa
  • Lézeres kerékpár lámpa

pipa Vízálló!

pipa Felfogató szerkezetet a csomag tartalmazza!

pipa Többféle LED üzemmód!

A lézeres kerékpár lámpa egy innovatív és biztonságos megoldás, amely jelentősen javítja a kerékpárosok láthatóságát és növeli a közúti biztonságot. Ez a modern lámpa nem csupán egy hagyományos kerékpár világítás, hanem speciális lézerfénnyel is rendelkezik, amely segít a kerékpárosnak láthatóbbá válni a közlekedésben.

A lézeres kerékpár lámpa előnyei közé tartozik az erős fényerő, ami nagyobb látótávolságot biztosít a sötétben vagy rossz látási viszonyok között is. A lámpa két fő funkcióval rendelkezik: a hagyományos fényforrással és a lézerfénnyel. A hagyományos fényforrás a vezeték nélküli LED-es világítást jelenti, amely erős és fényes fényt bocsát ki a kerékpár elé, megvilágítva az utat.

A lézerfénnyel ellátott rész a lézeres kerékpár lámpa igazi különlegessége. A lámpán található kis lézerek, amelyek a kerékpár körül láthatóvá teszik a kerékpárosat. Ezek a lézerek két piros vonalat vetítenek a kerékpár elé, jelölve a kerékpár szélességét és a környezetét. Ez különösen fontos éjszaka vagy homályos időjárási körülmények között, amikor a járművezetők nehezebben veszik észre a kerékpárosokat. A lézeres fényvonalkák segítenek a másik közlekedőknek távolságot tartani és előzni a kerékpárost.

A lézeres kerékpár lámpa kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósságot és vízállóságot biztosítanak. A telepítése egyszerű és gyors, a kerékpár kormányára vagy ülésére rögzíthető. A lámpa könnyű és kompakt kialakítású.

Összességében a lézeres kerékpár lámpa egy hatékony és innovatív kiegészítő a kerékpárosok számára. A lézeres fény hatékonyan növeli a láthatóságot és biztonságot, így segítve a kerékpárosokat a balesetek megelőzésében és a közúti környezetben való könnyebb navigációban. Bármilyen kerékpáros számára ideális választás lehet, aki szeretné fokozni a láthatóságát és a biztonságát az utakon.

Termék tulajdonságai:

Működése: 2 db AAA elem szükséges (nem tartozék)

Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab lézeres kerékpár lámpát.

MODUL JAVÍTÁS ALATT

Lézeres kerékpár lámpa

Cikkszám: SEO-4021

1 990 Ft
 Nem kapható.
Pénzvisszafizetési garancia
Próbáld ki bátran!
Kérdés nélkül visszafizetjük az árát 30 napig!

Más vásárlók épp ezeket nézik

Vélemény Minden vélemény

Összegzés

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

editÍrj véleményt$criterions