10% kedvezmény!
Nem nyert!
15% kedvezmény!
Újra pörgetés
20% kedvezmény!
Nem nyert!
10% kedvezmény!
Újra pörgetés
15% kedvezmény!
Nem nyert!
20% kedvezmény!
Újra pörgetés
Rólunk GYIK Blog

Színes LED lámpa bicikli küllőre

Cikkszám:   I-ALS-006
-10%
A szállítási díjat a kosár oldalon kalkuláljuk.

Elérhető fizetési módok:
utánvét
Készlet
Ez a termék megszűnt.
Garancia:
Próbáld ki bátran! Kérdés nélkül visszafizetjük az árát (30 napig)
Kérdésed van?
Kérdésed van?
hello@kutyubazar.hu
Kérdésed van?
Kérdésed van?
Keress minket, vagy nézd meg Gyakori kérdések oldalunkat

Bővebben

Színes LED lámpa bicikli küllőre

 

 

Biztonságos kerékpározás az éjszakában is.
Könnyen felszerelhető.Gyakran bringázol? Akkor tudod milyen fontos minden körülmény között jól látszani. Néha a legapróbb dolgok jelentik a legtöbbet. Biztos ismerős Neked is, hogy az éjszakai biciklizés során milyen nehéz megőrizni biztonságodat. Mi most instant megoldást kínálunk a problémádra! Itt a rendkívüli és feltűnő Színes LED lámpa bicikli küllőre! Használata roppant egyszerű, egy mozdulattal felteheted a küllőre, majd ugyanilyen könnyen le is veheted arról. 30 különböző minta váltakozik minden négy másodpercben! Tedd fel mielőtt elindulsz az éjszakába, és élvezd a biztonságot!

Hasznos tudnivalók:

A minták akkor fognak a legjobban látszani, ha eléred a 20 km/h sebességet. Ha nem tekered a bicajodat, a LED lámpa nem fog világítani. Bármilyen biciklid is legyen, a Színes LED lámpa biztos passzolni fog a küllőjére. És az is biztos, hogy ott marad tekerj fel, vagy éppen le a hegyről.

A Színes LED lámpa bicikli küllőre tulajdonságai:

  • Elem: 1 X AAA (a csomag nem tartalmazza)
  • Használati módjai: gyors, lassú, álló
  • Szín: kék
  • Méret: 67 x 95 x 13 mm


Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db Színes LED lámpa bicikli küllőre
Próbáld ki bátran! Garancia

Rakd kosárba kockázatmentesen a Kütyüdet, van időd kipróbálni! Nálunk a Te elégedettséged van az #1 helyen ezért, ha úgy érzed, még sem váltotta be a hozzá fűzött reményed, 30 napon belül küldd vissza és megtérítjük Neked a teljes vételárat.

Csak annyi a dolgod ilyenkor, hogy felhívod az ügyfélszolgálatot, vagy küldesz egy "PÉNZVISSZAFIZETÉS" tárgyú emailt a hello@kutyubazar.hu címre. Kérjük, csatold a megrendelési azonosítódat és fogalmazz meg egy rövid indoklást is hozzá, amivel munkánk fejlődését segíted!

A KütyüBazár küldetése, hogy számodra is elérhető közelségbe hozza a nagyvilág legújabb, legérdekesebb és legizgalmasabb Kütyüit. Lendületes és fiatalos csapatunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy te is elsőkézből élhesd át az igazi Kütyüélményt. Naprakész, pezsgő, rendhagyó. Ez a KütyüBazár!