10% kedvezmény!
Nem nyert!
15% kedvezmény!
Újra pörgetés
20% kedvezmény!
Nem nyert!
10% kedvezmény!
Újra pörgetés
15% kedvezmény!
Nem nyert!
20% kedvezmény!
Újra pörgetés
Rólunk GYIK Blog

Gyerek lábnövekedést mérő eszköz

Cikkszám:   VHO-232
-61%
A szállítási díjat a kosár oldalon kalkuláljuk.

Elérhető fizetési módok:
utánvét
Készlet
Ez a termék megszűnt.
Garancia:
Próbáld ki bátran! Kérdés nélkül visszafizetjük az árát (30 napig)
Kérdésed van?
Kérdésed van?
hello@kutyubazar.hu
Kérdésed van?
Kérdésed van?
Keress minket, vagy nézd meg Gyakori kérdések oldalunkat

Bővebben

Gyerek lábnövekedést mérő eszköz

Úgy nő a kicsi lába, mint a gomba?
Nehezen tudod követni, mekkora cipőt vegyél a lábára? 
Tudd meg pontosan, mekkora a gyerek lába éppen, hogy egyszerű
legyen a cipővásárlás!

Tényleg nem könnyű egy gyereknek ruhát vagy cipőt vásárolni, mert ami ma még jó rá, pár hét alatt már nem biztos, hogy az lesz.

Csodálatos dolog ez a növekedés, viszont meg tudja keseríteni a szülők dolgát. És a rokonokét is, hiszen gyakran csak találomra mondunk nekik egy számot, ha megkérdezik a mérteket. A jobbik eset az, ha az ajándék cipellő még nagy rá, mert belenőhet. Ha kisebb, akkor mindenki szomorú lesz, mert nem fogja tudni hordani a gyerek.

Gyerekkoromban még mérőszalaggal vagy araszos méréssel igyekeztek belőni, hogy mekkora is éppen a lábam, ami nem volt a legfontosabb. 
Szüleim csak akkor tudtak nekem cipőt venni, ha velük mentem, mert muszáj volt felpróbálni őket.

Neked már könnyebb dolgod lesz ezzel a lábnövekedést mérő eszközzel, mert azonnal le tudod mérni, hogy mekkora cipő kell gyermeked lábára!
Így rögtön megveheted neki azt a cuki darabot, amit kinéztél a boltban és nem lesz meg az esélye annak, hogy valaki más elvigye, mire visszaérsz a gyerekkel.

Hasznos tudnivalók:

A rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek is pontos méretet tudsz megadni, hogy olyan ajándékot vehessenek gyermekednek, ami biztos jó lesz rá.

A mérő eszközre csak rá kell helyezni a lábacskáját egészen a sarkához igazítva, majd a lábujjához igazítani a mérő csúszkát. Az így kapott értéket könnyen le tudod olvasni a mérő eszköről.

A lábnövekedést mérő eszköz tulajdonságai:

  • Mérete: 22.7x9x2.5 cm
  • Mérésési távolság: 0-20 cm
  • Anyaga: ABS
  • Szín: választható


Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db Gyerek lábnövekedést mérő eszköz
Próbáld ki bátran! Garancia

Rakd kosárba kockázatmentesen a Kütyüdet, van időd kipróbálni! Nálunk a Te elégedettséged van az #1 helyen ezért, ha úgy érzed, még sem váltotta be a hozzá fűzött reményed, 30 napon belül küldd vissza és megtérítjük Neked a teljes vételárat.

Csak annyi a dolgod ilyenkor, hogy felhívod az ügyfélszolgálatot, vagy küldesz egy "PÉNZVISSZAFIZETÉS" tárgyú emailt a hello@kutyubazar.hu címre. Kérjük, csatold a megrendelési azonosítódat és fogalmazz meg egy rövid indoklást is hozzá, amivel munkánk fejlődését segíted!

A KütyüBazár küldetése, hogy számodra is elérhető közelségbe hozza a nagyvilág legújabb, legérdekesebb és legizgalmasabb Kütyüit. Lendületes és fiatalos csapatunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy te is elsőkézből élhesd át az igazi Kütyüélményt. Naprakész, pezsgő, rendhagyó. Ez a KütyüBazár!