• Grillrács 50cm + lánc, rozsdamentes

Kitűnő választás a szabadtéri grillezések szerelmeseinek!

Ha igazi grillezési élményre vágysz, akkor neked való a Grillrács 50cm + lánc, rozsdamentes. Ez a minőségi grillrács a tökéletes választás szabadtűzön történő grillezésekhez, legyen az kerti parti, családi összejövetel vagy bármilyen más alkalom.

A grillrács anyaga rozsdamentes fém, így ellenálló az időjárás viszontagságainak és hosszú élettartammal rendelkezik. A méretei: az átmérője 50 cm, a lánc hossza pedig 56 cm. Az egész eszköz súlya mindössze 1,065 kg!

A Grillrács 50cm + lánc könnyedén kezelhető és tisztítható. Egyszerűen használható szabadtűzön, és az sem jelent gondot, ha nagyobb mennyiségben szeretnél sütni és grillezni egyszerre.

Figyelmeztetés: A grillrács tisztításához semleges folyékony mosogatószer használata javasolt. Kerüld a karcosodást okozó szereket és eszközöket!

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy még több örömteli pillanatot tölts a szabadban és stílusosan készítsd el grillételeidet! Vedd meg most a Grillrács 50cm + lánc, rozsdamentest és élvezd a grillezés adta különleges élményt a barátaiddal és családoddal egyaránt!

MODUL JAVÍTÁS ALATT

Grillrács 50cm + lánc, rozsdamentes

Cikkszám: LEO-10374

+1 év kiterjesztett garancia +990 Ft  
5 690 Ft
Pénzvisszafizetési garancia
Próbáld ki bátran!
Kérdés nélkül visszafizetjük az árát 30 napig!
5 690 Ft

Más vásárlók épp ezeket nézik

Vélemény Minden vélemény

Összegzés

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

editÍrj véleményt$criterions