• Grill tárcsa kétfunkciós, vas 50cm

A grill tárcsa kétfunkciós egy nagyszerű eszköz szabadtéri főzéshez és grillezéshez. Kiváló minőségű vas anyagból készült, így tartósságot és hosszú élettartamot garantál.

A tárcsához három láb és egy akasztó tartozik, amelyek könnyen csatlakoztathatók a tárcsához. A tárcsa átmérője 48,5 cm, lábbal együtt a magassága 30 cm, akasztóval pedig 36 cm, a mélysége pedig 3,7 cm. Ez a méret ideális arra, hogy elegendő ételt készíthessen egyszerre a családnak vagy a barátoknak.

A grill tárcsa könnyű, mindössze 5,3 kg, így könnyedén szállítható és mozgatható. Használható szabad tűzön, így bármikor és bárhol grillezhet vagy főzhet, akár kempingezés vagy piknikezés közben is.

A tárcsa tisztítása rendkívül egyszerű. Minden használat után egyszerűen mossa el meleg mosószeres vízzel, majd szárítsa meg. A rozsdásodás elkerülése érdekében kenje be zsírral.

A két módon használható funkcióval pedig igazán sokoldalú. A tárcsa hagyományos 3 lábú tárcsaként is használható, amely ideális otthoni grillezéshez vagy főzéshez. Emellett akasztóval is ellátott, így bográcsállványra is felakasztható, így könnyedén készíthet nagyobb adag ételeket is.

A bográcsállvány nem tartozik az árhoz, de külön megvásárolható a webáruházunkban.

Ismerheti ezt a terméket a boronatárcsa név alatt is. Megbízható minőségével és sokoldalúságával ez a grill tárcsa minden szabadtéri főzős eseményen hasznos kiegészítővé válik.

MODUL JAVÍTÁS ALATT

Grill tárcsa kétfunkciós, vas 50cm

Cikkszám: LEO-10496

+1 év kiterjesztett garancia +990 Ft  
8 690 Ft
 Várható kiszállítás: 3-5 munkanap
Pénzvisszafizetési garancia
Próbáld ki bátran!
Kérdés nélkül visszafizetjük az árát 30 napig!
8 690 Ft

Más vásárlók épp ezeket nézik

Vélemény Minden vélemény

Összegzés

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

editÍrj véleményt$criterions