• Fémházas 12V 20A DC 360W-os tápegység LED szalaghoz
  • Fémházas 12V 20A DC 360W-os tápegység LED szalaghoz
  • Fémházas 12V 20A DC 360W-os tápegység LED szalaghoz
  • Fémházas 12V 20A DC 360W-os tápegység LED szalaghoz

pipa Rövidzárlat és túlfeszültség elleni védelemmel!

pipa Sorkapcsos bekötési lehetőséggel!

pipa Beépített hűtőventilátorral!

A kiváló minőségű fémházas 12V 20A DC 360W-os tápegység kiváló választás LED szalagokhoz és más alacsony feszültségű DC eszközök táplálásához. Ez a megbízható és hatékony tápegység lehetővé teszi a stabil és egyenletes áramellátást, ami elengedhetetlen a LED világítási projektekhez.

A masszív fémház nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz ennek a tápegységnek, hanem hatékony hőelvezetést is biztosít, ami hozzájárul a hosszabb élettartamhoz és a megbízható működéshez. A 12V kimeneti feszültség ideális a LED szalagokhoz, amelyek széles körben használhatók beltéri és kültéri világítási projektekben, de természetesen más alacsony feszültségű eszközök táplálásához is alkalmazható.

A nagy teljesítményű 20A áramerősség és 360W-os teljesítmény gondoskodik arról, hogy ezzel a tápegységgel akár nagyobb LED szalagokat vagy több kisebb szalagot is táplálhatunk egyszerre anélkül, hogy csökkenne a fényerő vagy instabil működés jelentkezne. Ezáltal lehetősége nyílik komplex világítási tervek megvalósítására.

A termék könnyen telepíthető és használható, és rendelkezik rövidzárvédő és túlterhelés elleni védelemmel, ami növeli a biztonságot és védi a csatlakoztatott eszközöket. A beépített hűtőventilátor halk működést és hűvös üzemelést biztosít, még akkor is, ha hosszabb ideig terhelve van a tápegység.

Összességében a fémházas 12V 20A DC 360W-os tápegység kiváló választás minden olyan alkalmazáshoz, ahol megbízható és stabil áramellátásra van szükség, legyen szó LED világítási projektekről vagy más alacsony feszültségű eszközökről. A magas teljesítmény, a biztonsági funkciók és a tartós kialakítás révén ez a tápegység hozzájárulhat projektjei sikeréhez és hosszú távú működéséhez.

Termék tulajdonságai:

Kimeneti áram: 12 V / 20 A 

Bemeneti feszültség: 230V

Teljesítmény: 360 W

Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab fémházas 12V 20A DC 360W-os tápegységet LED szalaghoz.

MODUL JAVÍTÁS ALATT

Fémházas 12V 20A DC 360W-os tápegység LED szalaghoz

Cikkszám: SEO-5034

5 590 Ft
Pénzvisszafizetési garancia
Próbáld ki bátran!
Kérdés nélkül visszafizetjük az árát 30 napig!

Más vásárlók épp ezeket nézik

Vélemény Minden vélemény

Összegzés

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

editÍrj véleményt$criterions