Szállítás és fizetés

Add le a rendelésed, a többit pedig bízd ránk, a profikra!

Garantáljuk, hogy rendelésedet a legnagyobb gondoskodással és szakértelemmel dolgozzuk fel, így nem érhet kellemetlen meglepetés! Megrendelésedet követően sem hagyunk cserben, a lehető legrövidebb időn belül felvesszük veled a kapcsolatot emailben, amiben egy nyomkövető linket is adunk Neked. A linken keresztül élőben követheted a csomagod útját a raktárunktól egészen a bejárati ajtódig!

Amint beérkezett hozzánk a rendelésed, a lehető legrövidebb időn belül előkészítjük Neked a termékeket, majd továbbítjuk profi csomagoló részlegünknek.

Miután csomagod elkészült, átadjuk a futárszolgálatnak, majd SMS-ben értesítünk a kiszállítás dátumáról, hogy véletlenül se érjen váratlanul a futár érkezése!

Legvégül megérkezik a futár a csomagoddal és amennyiben utánvéttel vásároltál, már csak a fizetés van hátra, amit készpénzben, vagy bankkártyával is megtehetsz.

Milyen városokba kérhetek házhozszállítást?

Nekünk a legkisebb települések sem okoznak gondot, futárszolgálatunkkal az ország bármelyik pontjára eljuttatjuk a csomagodat!

Külföldön szeretnéd átvenni a csomagod?

Ezt is megteheted egy fix szállítási költség ellenében. A megrendelési oldalon válaszd ki az országot, ahova kéred a csomagot, majd jelöld be az Express One futárszolgálat 2.990 Ft szállítási díjat és a banki előreutalást.

Mennyibe kerül a házhozszállítás?

A szállítási költség Magyarországon belül egységesen 1590 Ft-ba kerül. Ha egyszerre több terméket szeretnél megvenni, add le egy rendelésben, hogy csak egyszer fizesd ki a szállítási költséget. Véletlenül több részletben adtad le a megrendelésed? Még azelőtt hívj fel minket (06-1-59-99-100), mielőtt elindulna a szállítás, hogy módosítani tudjuk a rendelésed. Minden más esetben már nem áll módunkban változtatni ezen és többször kerül felszámításra a kiszállítás díja.

Hogyan tudom kifizetni a rendelésemet?

Megrendelésedet átvételkor tudod kifizetni a futárnak készpénzben, vagy bankkártyával, ami magában foglalja a termékek árát és a szállítási költséget is.

Melyik futárszolgálat hozza házhoz a csomagomat?

Csomagodat az Express One futárszolgálatával juttatjuk el hozzád.