Verd be, húzd ki, darabold fel!

Vannak olyan eszközök, amiknek minden háztartásban lenniük kell. Nem azért, mert nélkülük lehetetlen lenne létezni, hanem azért, mert sokkal könnyebbé teheted velük a hétköznapjaidat. Úgy gondolod, hogy mindened megvan, amire szükséged lehet? Szerintünk tudunk Neked újat mutatni!

Ahhoz, hogy a képeket a falra aggathasd vagy a bútorlapokat összeilleszthesd, szükséged lesz egy kalapácsra. A csavarok meghúzásához kéznél kell lennie egy csavarhúzónak. Jó, ha egy vágóeszköz is van a közeledben, mert szinte törvényszerű, hogy valamit ki kell bontani vagy fel kell darabolni. Egy sörnyitó pedig mindig jó, ha a kezed ügyében van, így gördülékenyen haladhatnak a munkafolyamatok. ?

Ez már rögtön négy szerszám, és még bele sem melegedtél a ház körüli teendők ellátásába. Mit szólnál hozzá, ha 7 nélkülözhetetlen szerszámot a kezedben foghatnál anélkül, hogy bármelyiket le kéne tenned?

Mindent a markodban tarthatsz!

A 7 az 1-ben, kalapácsba épített kombinált fogó szinte bármilyen barkácsolási problémára megoldást kínál, ami egy háztartásban felmerülhet. A különleges szerszám alapját egy edzett fémből készített kalapács adja, ami kiegészül egy kombinált fogóval, egy késsel, egy fűrésszel, egy ráspollyal, egy csillag csavarhúzóval, egy lapos fejű csavarhúzóval, egy szögkihúzóval és egy sörbontóval. Összehajtott állapotában csak egy egyszerű kalapácsnak tűnik, de erről sokkal többről van szó.

Nem kell amiatt aggódnod, hogy az egyik eszköz használata közben utadban lesz egy másik. Csak akkor és csak olyan mértékben nyílik szét a szerkezet, amennyire Te szeretnéd. A kütyüt több biztonsági zárral is ellátták, így nem fordulhat elő, hogy váratlanul kinyílnának a pengék a kezedben.

Új bútort raksz össze? Nem kell idegeskedned!

Kevés olyan ember van, aki ne tapasztalta volna meg a darabjaira szedett bútorok összeeszkábálásának a “varázsát”. Amikor a leírás 60 perc munkaidőt és 1 embert jelöl meg, akkor nyugodtan számolhatsz legalább 120 perccel, és biztosan igénybe kell majd venned egy segítő kezet. A kapott eszközökkel legalábbis biztosan ezzel számolhatsz, de az univerzális kombinált fogóval elegendő lesz a leírásban megjelölt időkeret, és egyedül is meg tudod majd oldani a macerás részeket.

Kalapálás? Csavarhúzás? Fűrészelés? Darabolás? Oldj meg mindent egyetlen eszközzel! A 7 az 1-ben, kalapácsba épített kombinált fogóval mindig kéznél lesz a segítség!