Vedd kezedbe a konyhai előkészületek mesterét!

Korán kelés, rohanás, feszített munkatempó, ügyintézés, bevásárlás, takarítás, családlátogatás…ezek után kinek van még kedve a konyhában ácsingózni? Teljesen megértjük, ha néha Te is a hátad közepére kívánod a sütés-főzést, mégsem javasoljuk, hogy nap végén rendszeresen az ételfutár számát pötyögd be a telefonodba.

Tudjuk, hogy kényelmesebb és gyorsabb, ha kifőzdék szakácsaira bízhatod a vacsora elkészítését, de biztos vagy benne, hogy ez hosszú távon is kifizetődő lesz a számodra? Bírni fogja a pénztárcád? Mi azt tanácsoljuk, hogy inkább vegyél erőt magadon, ragadd meg a fakanalat, és ess neki egy ínycsiklandó fogás összeállításának.

Gyorsítsd fel a folyamatot!

Ha a bevezetőben említett teendőket Te is nap, mint nap ellátod, akkor minden bizonnyal egyetértesz azzal a kijelentéssel, hogy a mai világban időt spórolni az egyik legfontosabb dolog. Na ez az, amiben a segítségedre tudunk sietni! A multifunkciós hámozókés 360 fokban forgatható pengéivel 3+1 konyhai teendőt képes drasztikusan lerövidíteni. Vedd kezedbe a kütyüt, fordítsd a megfelelő állásba a fejét, és végezz mindennel pillanatok alatt!

1. HÁMOZÁS

Soha többé nem kell az életlen késekkel bíbelődnöd, ha egy zöldséget vagy gyümölcsöt meg szeretnél szabadítani a kültakarójától. A hámozókés segítségével pocsékolás nélkül, alaposan és villámgyorsan szabadulhatsz meg a héjjaktól.

2. SZELETELÉS

Nyugodtan elbúcsúzhatsz a sok helyet foglaló és erőkifejtést igénylő szeletelőgépektől. A multifunkciós kézi szerszám bevetésével tökéletesen egyforma szeleteket szelhetsz ki az alapanyagokból.

3. CSÍKOZÁS

Gyakran hallod főzőműsorokban, hogy julien-re kell szeletelni a zöldségeket? Többé nem kell azon törnöd a fejed, hogyan érhetnéd ezt el. Egyetlen húzással megszülethetnek a gyufaszál vastagságú aprólékok.

+1 CITRUSFÉLÉK PUCOLÁSA

Citrom- vagy narancshámozás során elkerülhetetlen, hogy bőröd és körmeid sárgás színezetet kapjanak, ráadásul az intenzív citrusillatok eltávolítása sem könnyű feladat. Ha a hámozókés oldalán elhelyezett mélyítővel pucolod meg a gyümölcsöket, biztos lehetsz benne, hogy kezeid folt- és illatmentesek maradnak.

Főzőcskézni készülsz? Hámozz, csíkozz, szeletelj egy szempillantás alatt a multifunkciós hámozókés segítségével!