Varázsold hangulatosabbá zuhanyzásod!

Gondoltad volna, hogy egy végtelen egyszerű kütyüvel sokkal hangulatosabbá tudod tenni tusolásod? Nem csak, hogy izgalmassá teheted, de pihentetőbbé is! Ha szereted megragadni az apró örömöket az életben, akkor ez Neked lett kitalálva!

Unod már a szürke hétköznapokat? Minden apróságban izgalmat keresel? Szereted a modern és hangulatos helyeket? Mit szólnál hozzá, ha egy frappáns eszközzel a zuhany alatti unalmas tusolást felturbózhatnád?  Ints búcsút a fakó fürdőszoba fényében való éneklésnek és a lapos zuhanyzásoknak! Dobd fel tusolásod 7 színű LED zuhanyfejjel!

Romantikázni akarsz? Szimplán csak egy pihentető zuhanyt szeretnél venni? Vagy pont úgy, mint egy menő rocksztár, fénycsóvákban úszva énekelni? LED zuhanyfejünk ezt mind megadja Neked! Tusolás közben a zuhanyfej 7 különböző színben képes megvilágítani fürdőszobád, elem és más akkumulátor nélkül, amit könnyedén rácsatlakozhatsz zuhanycsövedre!

Tudtad?

Alacsony külső megvilágítás mellett, a LED fények relaxáló hatással lehetnek szervezetedre, ezáltal nem csak hogy izgalmasabbá teszi zuhanyzásod, de pihentetőbbé is. A relaxációs tusolások bizonyítottan javítják a közérzeted, valamint hosszú távon lényegesen pihentetőbb hatással van testedre, mint egy átlagos zuhanyzás! Próbáld csak ki! Már az első zuhanyzásnál érezni fogod a különbséget!

Amellett, hogy fantasztikus hangulatot varázsolhatsz fürdőszobádba, nem elhanyagolandó tény, hogy a LED zuhanyfej kialakítása során a gyártó figyelmet fordított arra is, hogy ne kelljen a vízszámlán aggódni relaxációs tusolás közben!  Ezért a szabvány zuhanyfejhez képest valamivel apróbb lyukacskákat készítettek, hogy a fogyasztást mérsékeljék.Továbbá ezek az apró lyukacskák biztosítják a vízpermet lágy áramlását és a víz kellemes bőrrel való érintkezését!

Ha szeretnél egy ilyen apró kiegészítővel, ám fantasztikus hangulatot teremteni a fürdőszobádban akkor kattints ide, rendeld meg LED zuhanyfejünket, csatlakoztasd zuhanycsövedre, állítsd be a vízhőmérsékletét és élvezd a pihentető tusolást!