Vannak olyan feladatok, amiket nem lehet megúszni…

Ház körüli teendők. Ugye nem kell őket bemutatnunk? Mosás, mosogatás, vasalás, sütés-főzés, portörlés, sepregetés, felmosás, rendrakás. Még végig olvasni is nehezedre esett, nem igaz? Pedig egy fontos teendőt még meg sem említettünk, amiről valószínűleg Te is előszeretettel meg szoktál feledkezni.

Kitekintesz a kedvünkért a szobád ablakán? Nem veszel észre semmi zavarót? Akkor bizonyára nemrég esett át a lakás egy nagytakarításon, vagy (ennek egy picit nagyobb esélyét látjuk) a szemed már annyira hozzászokott a szennyeződésekhez, hogy észre sem veszed őket. Természetesen nem akarunk látatlanba megvádolni azzal, hogy koszosak lennének az ablakaid, de magunkból kiindulva azt gyanítjuk, hogy ennek elég nagy a valószínűsége.

Úgyse látszik…

Valljuk be, az ablakok tisztogatásával ritkán foglalkozunk. A függönyöknek és redőnyöknek hála csak ritkán szembesülünk a lerakódott piszokkal, amikor pedig nagy nehezen rászánnánk magunkat a törölgetésre, nagy valószínűséggel úgyis jön egy kiadós eső, ezért inkább meggyőzzük magunkat arról, hogy egyelőre jó az úgy, ahogy van.

Ha néhány perc alatt kész, miért ne?

Tudjuk, hogy nem dől össze a világ, ha az ablakaid nem mindig makulátlanok, de miért ne lennének azok, ha pillanatok alatt elérhetnéd a csillogó-villogó végeredményt? A mágneses ablaktisztító használatával pontosan fele annyi időt kell csak ráfordítanod a pucolásra, mint általában szoktál.

Még ki se kell tárnod az ablakot!

Ezentúl csak az üvegfelületek belső részével kell foglalkoznod, a túloldal tisztogatását a kütyü teljes mértékben átvállalja tőled. Amilyen mozdulatot teszel bent, ő ugyanazt elvégzi kint. Hogyan? A trükk a beépített mágnesekben rejlik.

A szerkezet két részét egy kötél segítségével tarthatod egyben (ezzel biztosíthatod, hogy a kívülre helyezett panel ne pottyanhasson le), a vonzóerőnek köszönhetően pedig könnyedén közrefoghatod a megtisztítandó felületet. A szivacsok benedvesítése után már csak néhány könnyed mozdulatot kell tenned, rövid időn belül pedig rá sem fogsz ismerni az ablakaidra (annyira figyelj csak oda, hogy mindig a nedves szivacsos rész nézzen előre).

Tériszonyod van, és félsz, hogy kipottyansz az ablakon? Nincs lelkierőd, hogy rávedd magad egy hosszas üvegpucolásra? A mágneses ablaktisztító bevetésével pillanatok alatt, a nyílászárok kitárása nélkül letudhatod a feladatot.