Utazáshoz, nyaraláshoz: így pakolj be a bőröndödbe, hogy csak egy mozdulat legyen a kipakolás!

Amikor nyaralni megyünk, általában gondot szokott okozni a ruhák tárolása. Vagy a bőröndben hagyjuk a ruhákat és onnan vesszük elő mindig az aktuális ruhadarabot, vagy jobb esetben van valamiféle szekrény a szobában.

Ha van is szekrény a szállásunkon, sok időt vesz igénybe, míg kipakolunk. És ugyanígy sok időbe kerül majd visszapakolnunk.

Azonban az is előfordulhat, hogy nincs elég hely a szekrényben, így kénytelen vagyunk a bőröndben tartani a nyaralás végéig a ruhák egy részét. Ez pedig nem túl kényelmes és elegáns megoldás.

Használj függő ruhatárolót!

 

A fenti problémákra jelenthet megoldást afüggő ruhatároló, amely sok időt spórolhat a bőrönd ki- és bepakolása során.

Ahogyan a bepakoláskor elrendezed a ruháidat a három polcos függő ruhatárolón, pont ugyanúgy tudod kihúzni a bőröndödből. Nem kell tehát a bőrönd kipakolásával még hosszú időt eltöltened. Erre amúgy sincs kedved a fárasztó utazás után.

Miután otthon elrendezed a függő ruhatárolón a dolgaidat, csak beleereszted a bőröndödbe. Ha megérkeztél, gyakorlatilag egyetlen mozdulat, és már kint is vannak a ruháid, rendezetten és átláthatóan. Ki tudod rakni bárhová, ahova fogast lehet akasztani.

Ez a kényesebb holmiknak (pl. ing, zakó, kosztüm, stb.) is hasznos lehet, hiszen így nem gyűrődnek annyira össze a bőröndben.

Otthoni használatra is

Nemcsak utazások alkalmával használhatod, hanem otthon is.

Ha szeretnél egy extra tárolót a szekrényedbe, akkor ezzel a tárolóval három plusz “polcot” nyerhetsz. Akkor főleg jó szolgálatot tehet, ha nincs polcos gardróbod.

De rakhatod a fürdőszobába is törölközőknek vagy a levetett ruháknak