Új köntösben tért vissza 2017 legnagyobb durranása!

Szinte minden évben végigsöpör a világon egy új őrület, ami teljesen megbabonázza a gyerekeket. Anno mindenki Tamagotchi-val a zsebében járkált és Pokémon Tazo-kat cserélgetett, a lányok Furby-vel beszélgettek, a fiúk a Gameboy-t nyomkodták, és majdnem minden háztartásban volt egy apró műanyag baba, akinek a hideg hatására rózsaszín vagy kék lett a pelenkája. Mindez sokakat nosztalgikus emlékekkel tölt el, manapság azonban más csigázza fel a gyerekeket.

Az örök klasszikus Barbie babák és a megszámlálhatatlan témában beszerezhető Lego készletek mellett az elmúlt években hatalmas népszerűségnek örvendtek a tojásból kikelő interaktív plüss figurák, a repülő tündérek, a minden színben pompázó búgócsigák vagy az elmúlt évek legnagyobb szenzációja, a fidget spinner.

Ez az a játékszer, ami kortól és nemtől függetlenül szinte minden gyermek kezében megfordult, és valószínűleg még téged is képes lekötni, ha adsz neki egy esélyt. A kézi búgócsigaként is emlegetett kütyü körül már igaz, hogy lecsendesedett a kezdeti őrület, de a játékkészítők gondoskodtak róla, hogy visszatérjen a lelkesedés!

Ezzel garantáltan mosolyt csalsz gyermeked arcára

Megérkezett a fidget spinner méltó utódja: a LeadingStar repülő pörgettyű. Az első ránézésre egy drón és egy stresszoldó pörgettyű keresztezésének tűnő szerkezet segítségével egy pillanatra se áll le a móka.

Az eredeti kütyü alap funkciója megmaradt, de egy látványos extrával ruházták fel a továbbgondolt változatot. Ezentúl a pöcköléssel nem csupán megpördül a játékszer, hanem egy apró motor is működésbe lendül, ami három propellert hajt meg. Ennek köszönhetően a pörgettyű többé nincs a hüvelyk és a mutató ujjak közé láncolva, hanem a levegőbe repítve is használható.

Kis gyakorlással elérhető, hogy eldobás után egy bumeránghoz hasonlóan visszatérjen a kütyü, de akár arra is van lehetőség, hogy két ember frizbiként játsszon a továbbfejlesztett fidget spinner-rel!

Segít levezetni a fölös energiát

Minden szülőnek ismerős az érzés, amikor azt tapasztalja, hogy „túlpörgött a gyerek”. Ha nálatok is ez a helyzet állt elő, akkor érdemes bevetni az újragondolt pörgettyűt! A kütyüt ugyanis eredetileg éppen azért találták ki, hogy a gyerekek le tudják vezetni a felgyülemlett feszültséget, és a figyelemhiányos apróságok megtanuljanak összpontosítani.

Mindannyian olyan ajándékkal szeretnénk meglepni a gyermekeinket, amivel garantáltan mosolyt csalhatunk az arcukra. A LeadingStar repülő pörgettyű segít elérni ezt a célt!