Ugye Te sem szeretnél mocsokban tapicskolni?

Van egy rossz hírünk: billentyűzeted hemzseg a kórokozóktól! Sajnos az sem jelent ez ellen megoldást, ha alkalmanként áttörölgeted vagy a feje tetejére állítva kiütögeted belőle a felgyülemlett szennyeződéseket. Ez maximum önmagad megnyugtatására elég, de a klaviatúrád tisztán tartásához édes kevés…

Ha a billentyűzetedre pillantva terpeszkedő koszfoltokat, haj- és szőrszálakat, esetleg apró morzsákat is látsz, még rosszabb a helyzet. Ezek a jelek arra utalnak, hogy valószínűleg Te is az „ennyi koszra szükségem van” jeligét ismételgetők táborába tartozol. Na, de vajon akkor is ilyen nyugodt tudsz maradni, ha azt mondjuk, hogy számítógéped pötyögős részén valószínűleg a vécéülőkédnél is több szennyeződés található?

Inkább ne vedd a szádhoz a kezed…

Az Arizonai Egyetem kutatói szerint egy átlagos munkaeszközön akár négyszázszor több baktérium is tanyázhat, mint egy karbantartott illemhely ülőkéjén. Igen, ez elég gyomorforgató. Ha nem szeretnél azon görcsölni, hogy milyen kórokozókat viszel be a szervezetedbe, amikor önmagadról megfeledkezve elkezded birizgálni a szád, vagy kézmosás nélkül falatozgatsz számítógéped fölött, akkor azt tanácsoljuk, hogy szerezz be egy billentyűzet tisztító „ragacsot”!

A ruganyos kütyü nem csak a szemmel látható portól és kosztól szabadít meg, hanem a baktériumok 80%-ával is könyörtelenül leszámol, és egy különleges tapasztalással is megajándékoz: amint ugyanis a kezedbe veszed, egy furcsa érzés kerít majd hatalmába. Rá fogsz döbbenni, hogy a takarítást élvezni is lehet.

Távkapcsoló, egér, műszerfal, miegymás…

Az elvetemült kis kórokozók természetesen nem csak a billentyűzeteden telepszenek meg, éppen ezért fontos, hogy a többi, gyakran használt eszközödet is rendszeresen átdolgozd a ragaccsal. Ami gyakran megfordul a kezeid között, azt érdemes rendszeresen bekebeleznie a zöld tisztogatónak.

A környezetszennyezés miatt pedig ne idegeskedj. A nyújtható furcsaság 95%-ban lebomló anyagból készült, így nem csak a higiéniára, hanem környezeted megóvására is odafigyelhetsz.

Nyújtsd szét, tapicskold oda a bekoszolódott felülethez, és élvezd, ahogy a billentyűzet tisztító „ragacs” megszabadít a szennyeződésektől!