Ugye nem szeretnéd, hogy egy fontos eseményen kivillanjon valami?

Életünk során megszámlálhatatlan ünnepi eseményen kell részt vennünk, ezeken pedig mindannyian szeretnénk a legelegánsabb formánkat hozni. Általában már a megfelelő ruhadarabok összeválogatása is komoly kihívást jelent, a második lépcsőfokot pedig a – sok esetben – kényelmetlen göncök viselése jelenti. Van azonban egy jó hírünk: tudunk mutatni Neked egy különleges kiegészítőt, aminek a felvételével kevésbé kell feszengened az ünnepi öltözetben.

Elegáns ruhadarabok viselésekor a legnagyobb kihívást a ráncok elkerülése jelenti. Sajnos erre nem tudunk megoldást kínálni, a másik leggyakrabban előkerülő probléma elhárítására viszont van egy tutibiztos tippünk.

Kint vagy bent? Naná, hogy bent!

Egy ing felvételekor általában az alábbi kérdést tesszük fel magunknak: „Hagyjam lógni vagy inkább tűrjem be?” Egy ünnepi eseményre készülve az esetek 99%-ban a betűrt változat mellett döntünk (amit nagyon helyesen teszünk), azonban ilyenkor egy következő dilemmával is szembe kell néznünk. Mit tehetnénk annak érdekében, hogy egész nap gatyán belül maradjon az elegáns felsőrész?

A kőműves dekoltázs a múlté!

Amennyiben el akarod kerülni, hogy egész nap az inged betűrögetésével kelljen foglalkoznod, és nem szeretnéd, hogy minden pillanatban az motoszkáljon a fejedben, hogy mikor villan ki a hasad vagy a feneked, akkor az ingtartó hózentrógert Neked találták ki.

Az első ránézésre szokatlan ruhadarab észrevétlenül tartja kordában a szökni próbáló ingvégeket. A combra húzható hámokat három-három ponton rögzítheted a felsőrészedhez – ugyanúgy, mintha egy hagyományos hózentrógert használnál, csak ennek a csíptetőit a gatyád helyett az ingedhez kell fogatni, és feltűnés nélkül, a gatyád rejtekében tarthatod.

Teljesen szabadon mozoghatsz!

Ezentúl a guggolás és a hajlongás miatt sem kell befeszülnöd. Akár tigrisbukfencet is vethetsz a táncparkett közepén, az inged intenzív testmozgás esetén is a gatyádba tűrve marad majd.

Az ünnepi öltözetben feszengés elronthatja az önfeledt szórakozást, de az ingtartó hózentrógerrel bebiztosíthatod magad, hogy soha többé ne kelljen a rakoncátlankodó inged miatt görcsölnöd!