Tündérek márpedig léteznek

A gyerekek olyan hittel és átéléssel tudnak mesélni egy-egy mesebeli figuráról, hogy szülő legyen a talpán, aki ész érvekkel meg tudja értetni a csemetéjével, hogy az a bizonyos személy vagy szereplő csak a képzelet szüleménye. Egy picit mi is tovább bonyolítjuk most a helyzetet, ugyanis egy dologban egyet kell kell értenünk a gyerekekkel: tündérek igenis léteznek! Igaz nem pont olyanok, mint a mesékben (annál sokkal menőbbek).

Szinte minden kislány életében van olyan időszak, amikor a rózsaszín és csillogó játékok a legérdekesebb dolgok a világon. Ha mindezekkel a tulajdonságokkal egy baba rendelkezik, akkor meg is született a tökéletes ajándék.

Váltsd valóra a tündérmesét!

Van egy lányod, akit szeretnél meglepni? Bemutatunk neked egy balerina szerű kis szerzetet, aki el fogja érni, hogy gyermeked egy mesebeli világban érezze magát.

A repülő tündér egy lenyűgöző kis játékszer, aminek használatához nem kell pontatlanul működő, kényelmetlen kontrollerekkel bíbelődnöd, mindössze néhány kézmozdulatra lesz szükséged. A kütyü szoknyájában elhelyezett érzékelő ugyanis észleli, ha valami a tündér lábának közelébe ér, és máris újra a magasba emelkedik. A fel-fel röppenő csillogó-villogó baba garantáltan le fogja nyűgözni az egész családot, ezért ne lepődj meg, ha néhányan majd irigykedve néznek a tündér tulajdonosára.

Önuralmat kell tanúsítanod, hogy ne vedd el a játékát…

Egy szülőnek az egyik legjobb érzés a világon, ha azt látja, hogy a gyermeke boldog. De mi a helyzet akkor, ha az örömöt okozó játék olyan szórakoztató, hogy anya és apa is részese akar lenni a mókának? A repülő tündér épp egy ilyen érzést kiváltó kütyü. Nem számít a korod, nem számít a nemed, a mesebeli lény téged is le fog venni a lábadról – vagyis, ha pontosabban akarunk fogalmazni: fel fog állítani a székedből, és néhány pillanatra elfeledteti majd minden problémád.

Nincs ok a szégyenkezésre, hiszen legbelül mindannyiunkban ott nyugszik a gyermek. Hagyd, hogy a tündér végezze a dolgát, és elvarázsolja az egész családot!