Többé nem titok! Ez történik otthon, miután elmész!

Minden bizonnyal Te is gyűlölöd azokat a helyzeteket, amikor úgy érzed, hogy megfigyelnek. Félelmetes belegondolni, hogy számítógéped kameráján keresztül akaratod ellenére farkasszemet nézhetnek veled, kényelmetlen érzés, hogy a városban sétálva minden léptedet kamerák pásztázzák, és azok a pillanatok sem kellemesek, amikor a főnököd a hátad mögött állva várja, hogy beleásd magad a munkába. Szeretnél a megfigyelt szerepből a megfigyelőbe bújni? Van rá lehetőséged!

Néhány exhibicionista egyéntől eltekintve az emberek zömének feláll a hátán a szőr, ha ellenőrzik vagy figyelik azt, amit éppen csinál – megértjük, ha ezzel Te is így vagy. Vannak azonban olyan helyzetek az életben, amikor mindent megadnánk azért, hogy rajta tarthassuk a szemünket bizonyos embereken vagy helyszíneken.

Gondolj csak bele, milyen jó lenne, ha:

– azonnal értesülhetnél róla, hogy illetéktelenek léptek be az otthonodba,
– anélkül ellenőrizhetnéd gyermeked alvását, hogy a szobájában gubbasztanál,
– megfigyelhetnéd házi kedvenced viselkedését, amíg nem tartózkodsz otthon,
– esetleg a hűtlenséggel kapcsolatos aggályaidat is eloszlathatnád.

Ez csak néhány élethelyzet, amikor azt kívánjuk, hogy bárcsak láthatnánk, mi is történik pontosan. Mit szólnál hozzá, ha ezentúl minden a szemed előtt zajlana? Nem surranhatna be senki anélkül, hogy tudomást szereznél róla, gyermeked minden lélegzetvételét nyomon követhetnéd, nem lenne többé kérdés, hogy a kutyád vagy a macskád rámolta ki a hűtőt, de akár egy szerető feltűnését is könnyedén kiszúrhatod.

Észreveheted, szemmel tarthatod, leleplezheted!

A Hiseeu FH1 HD Wifi-s Smart megfigyelőkamera akkor is éberen ügyel, amikor álomra hajtod a fejed vagy kilépsz otthonod ajtaján. A kütyü felszerelésével mindig lesz majd egy figyelő szem, aki felügyeli és rögzíti a történéseket.

A szerkezet beüzemeléséhez mindössze egy ingyenesen letölthető alkalmazásra lesz szükséged, aminek a segítségével összehangolhatod mobilodat a kamerával. A 360 fokban elforgatható fejegységnek köszönhetően hatalmas területet tarthatsz szemmel, a HD felbontásnak hála pedig kristálytiszta képen figyelheted az eseményeket.

A nap 24 órájában – Akár éjszaka is!

A kütyü egyik speciális funkciója az éjszakai mód, amely magától aktivizálódik, ha sötétet érzékel – így a nap minden percében figyelheted, hogy mi történik az otthonodban. Mivel arra is van lehetőséged, hogy a kamerát Micro-SD memóriakártyával bővítsd, ezért akár egy hónapnyi videó felvételt is megőrizhetsz!

Értesít, ha veszélyt észlel!

Az apró megfigyelő mozgásérzékelővel is felszerelt, ezért, ha betolakodót vagy furcsa mozgást észlel, azonnal riasztást küld a telefonodra. A kütyünek hála lehetőséged van a betörés pillanatában értesíteni a rendőrséget – ráadásul bizonyítékkal is szolgálhatsz az ügy felderítéséhez.

Amennyiben fontos számodra, hogy valaki mindig szemmel tartsa az otthonodat, szereld fel a Hiseeu FH1 HD Wifi-s Smart megfigyelőkamerát, és kövess minden egyes rezdülést a mobilodon keresztül!