Tökéletes szelfi? Eláruljuk a titkot!

A 2010-es évek elején az egész világot elárasztották az önmagunkról készített fényképek. A szelfizés azóta is töretlenül hódít, és mindenki arra törekszik, hogy a legelőnyösebb arcát mutathassa. Mit szólnál hozzá, ha a Te képeid filterek és egyéb utómunkálatok nélkül is profi minőséget tükröznének?

Nem számít, hogy lételemed-e a mindennapos szelfi készítés vagy már a szó hallatától is kiráz a hideg, szinte biztosak vagyunk benne, hogy Te is szoktál – családi eseményeken vagy kirándulások alkalmával – ilyen felvételeket rögzíteni. Hogy milyen lesz a kép minősége, az rengeteg tényezőtől függ, de léteznek eszközök, amik minimálisra csökkentik a hibázás lehetőségét.

Olyan nincs, hogy téged nem szeret a kamera!

Egy tökéletes kép alapeleme az ideális megvilágítás. Rengetegen azt gondolják, hogy nem fotogének, pedig mindenkiről lehet jó felvételt készíteni, csak meg kell találni vagy be kell állítani az adott személyhez illő fényeket. A szelfik készítéséhez a leginkább kézenfekvő megoldás a mobiltelefonod előlapi kamerája. A probléma csak az, hogy a készülékek nem biztosítják a megfelelő fényforrást – nincs vaku vagy nem ideális a minőségük.

Ne izgulj, nem kell csúcskészüléket venned, hogy elkészíthesd a hőn áhított felvételt. Létezik egy sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldás.

Egy jó fényforrás aranyat ér!

A világító szelfi karikát szinte bármilyen készülékre felhelyezheted – legyen szó mobiltelefonról vagy laptopról. Nem számít, hogy hol található az eszköz kamerája, a kütyü csíptethető dizájnja biztosítja, hogy ne okozzanak problémát az eltérő felületek. Egyetlen gombnyomással kiválaszthatod, hogy milyen erősségű fényre van szükséged a kép- vagy videókészítéshez, a videóchateléshez pedig ezentúl nem lesz szükséged külső fényforrásra, hiszen a kütyü biztosítja a tökéletes megvilágítást.

A szerkezet működtetéséhez mindössze két elemre lesz szükséged, így bármikor és bárhová magaddal viheted.

Ne feledd: bárkiről lehet jó képet készíteni, csak az ideális fényviszonyt kell megtalálnod. A világító szelfi karikával ez mindig ott lapulhat a zsebedben!