Többé nem felejted el a nyomtatást!

A modern technika eszközei kiváló lehetőséget teremtenek arra, hogy minden pillanatot akár azonnal megörökítsünk, így sokkal több emléket tudunk utólag visszanézni, mint korábban, ráadásul már fényképezőgépre sincs ehhez szükségünk. Elég, ha a telefonunkon nyomunk néhányat, és máris ott van a fotó, máris dokumentáltuk az adott pillanatot. Ez hihetetlen előnyökkel jár, ugyanakkor a modern technikának megvannak a maga problémái is, például az, hogy kézzelfogható emlékünk viszont egyre kevesebb van, mert gyakorlatilag mindent virtuálisan tárolunk.

A fiataloknak nem gond, az időseknek annál inkább

A fiatalabb korosztályt gyakran nem is érti, mi ezzel a probléma, hiszen néhány fotón kívül, ami adott esetben a lakásukat díszíti, nem is igazán igénylik, hogy nyomtatott formában viszontlássák a fényképeket, hiszen bármikor megnézik egy pendrive-ról, számítógépről, vagy akár a telefonon. Az idősebbek számára ugyanakkor nem feltétlenül magától értetődő az elektromos eszközök használata, és számukra örök probléma, hogy már nem kapnak előhívott fényképeket az egyes családi eseményekről, az unokákról, mint régen.

Adott esetben ez akár konfliktusforrás is lehet, hiszen így folyamatosan kérik a fiatalokat, hogy nyomtassanak néhány képet, akik pedig elfelejtik, esetleg nincs idejük foglalkozni vele. Az ilyen, és ehhez hasonló problémákon segíthet a hordozható Wifi és Bluetooth nyomtató, amivel akár azonnal ki lehet nyomtatni az elkészült fotókat. Így kézzelfogható emlékeket is kaphatunk.

Kicsi, de mindent tud

A nyomtató nagyon picike, alig 10 centis, így bárhova el tudod magaddal vinni tényleg, bárhol használható, mivel wifi és Bluetooth kapcsolatra is képes. Hőpapírra nyomtat, ezért még festékpatron sem nem kell hozzá, ez a legolcsóbb nyomtatási forma. Akár a telefonodról is azonnal kinyomtathatsz bármilyen képet, így ha digitális formában mutatod a nagyszülőknek a nyaralásról készült fotóidat, és igényt tartanának belőlük néhányra, akár helyben is intézheted a nyomtatást, mielőtt még kimenne a fejedből, illetve a teendőid másfelé terelnének.

Nem mellesleg ez a nyomtató kiváló ajándék is, hiszen ezernyi lehetőséget rejt, nincs ember, aki ne örülne neki!

https://kutyubazar.hu/20238-hordozhato-wifi-es-bluetooth-nyomtato-html.html