Tisztítsd meg a géped, megérdemli!

Néhány évtized alatt a számítógépek a mindennapi életünk részévé váltak. Püföljük a billentyűzetet munkahelyünkön, kattintgatjuk az egeret otthonunkban, szinte egész nap a monitor előtt ücsörgünk. Ha egy eszköz ennyire központi szerepet játszik az életünkben, fontos, hogy rendben és tisztán tartsuk.

Vess egy alapos pillantást a számítógépedre! A monitor szélén áll a por? A billentyűzet gombjai között morzsák, hajszálak és egyéb, oda nem illő dolgok tanyáznak? Ez sem a saját, sem a számítógéped „egészsége” szempontjából nem tekinthető ideális állapotnak.

Mindannyian próbáljuk tisztán tartani a környezetünket, de vannak olyan felületek, amikről hajlamosak vagyunk megfeledkezni. Ezek általában azok a zegzugos kis helyek, amelyeknek az alapos kitakarítása lehetetlen feladatnak bizonyul, ezért inkább csak legyintünk rájuk…számítógépünk billentyűzete is éppen ide sorolható.

Létezik egy alapos és kényelmes megoldás

Az USB-s mini porszívót azért találták ki, hogy számítógéped régi fényében tündökölhessen. Az apró szennyeződések és a por megtelepedése sajnos elkerülhetetlen, de ezzel a hatékony kis kütyüvel gyerekjáték lesz az eltávolításuk.

A tisztítószerkezet működtetéséhez semmilyen külön energiaforrásra (elemre vagy konnektorra) nem lesz szükséged, csak a számítógéped USB portjába kell bedugnod a kütyü kábelét. Miután bekapcsoltad a készüléket, egy apró LED fény is működésbe lép, így a sötétben megbúvó szennyeződéseket is könnyedén kiszúrhatod és eltávolíthatod.

A mini porszívó cserélhető fejegységeinek köszönhetően nem csak a klaviatúra apró réseit varázsolhatod tisztává, hanem számítógéped minden részét megszabadíthatod a szennyeződésektől.

Ha takarítasz, ne feledkezz meg a nehezen hozzáférhető hézagok kipucolásáról sem! Az USB-s mini porszívó segítségével gyerekjáték lesz a szennyeződések eltávolítása.