Tévedsz, ha azt hiszed, hogy ezzel együtt kell élned!

Létezik egy bőrelváltozás, ami szinte minden nőnek megkeseríti az életét. Nem számít, hogy sovány vagy telt az alkatod, most lettél nagykorú vagy már az ötvenes éveidet taposod, biztosak vagyunk benne, hogy Te is találkoztál már a problémával. Igen-igen, jól gondolod, a narancsbőrről beszélünk.

Szeretnénk megnyugtatni, nem csak téged súlyt a sors ezzel a legyőzhetetlennek tűnő kellemetlenséggel. A nők 95%-ának ugyanúgy szembe kell néznie a bőr sejtjeiben felhalmozódó zsírral, mint Neked. Van, aki a combját, van, aki a csípőjét, de olyan is akad, aki a popsiját érzi a legproblémásabb területnek. Az elérendő cél szempontjából viszont ez egy mellékes kérdés, hiszen mindenki ugyanazt szeretné elérni: tűnjön el az egyenetlenség. Na, de hogyan?

Élet narancsbőr nélkül – Íme a tuti recept

Rengetegen azt szajkózzák, hogy a cellulittal nem lehet mit kezdeni, egyszerűen csak el kell fogadni, és meg kell tanulni együtt élni vele. Megsúgjuk Neked, nincs igazuk! Ha van benned elszántság és kitartás, számodra is elérhető lesz a sima bőr. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, amiknek a megfogadásával végleg leszámolhatsz a narancsbőrrel:

1. Vigyél rendszert a táplálkozásba! Törekedj rá, hogy naponta ötször étkezz!
2. Minimalizáld a cukorfogyasztást (tudjuk, hogy nem könnyű, de figyelj oda)!
3. A csokit és a chips-et cseréld zöldségekre és gyümölcsökre!
4. Kerüld az alkoholfogyasztást, a dohányzást és a stresszt!
5. Próbálj meg hetente legalább 3-4 órát mozgással tölteni!
6. Ha van rá lehetőséged, hetente egyszer menj el szaunázni!
7. Vess be egy csodafegyvert a folyamat felgyorsításához!

Vedd kezedbe az irányítást!

A vákuumterápiás narancsbőr elleni készülékkel sokkal hatékonyabban veheted fel a küzdelmet a cellulittal szemben. A kütyü használatának számos pozitív hatása van a szervezetedre: a nem kívánt zsírlerakódások csökkentése mellett segít megszabadulni a felhalmozódott méreganyagoktól, valamint stimulálja a letapadt izmaidat is.

A vezeték nélküli kialakításnak hála töltés után bárhová magaddal viheted, így akkor is kényelmesen elvégezheted a napi 5-10 perces rutint, amikor nem tartózkodsz otthon. Csípő, has, popsi, kar, láb? Nyugodtan alkalmazhatod bármelyik testrészeden!

Elhatároztad, hogy változtatni szeretnél? A vákuumterápiás narancsbőr elleni készülék segítségével felgyorsíthatod a zsírpárnák leolvasztásának folyamatát!