Tedd zsebre a zsákod!

Egy jól pakolható táskára minden embernek szüksége van. Nem számít, hogy kirándulni készülsz, dolgozni mész vagy csak leszaladsz a boltba, egy praktikus tároló bármilyen élethelyzetben a hasznodra lehet. Ha el akarsz jutni A-ból B-be, de a két kezed kevésnek bizonyul, hogy mindent magaddal tudj vinni, akkor eljött az idő, hogy segítségül hívj egy mindent elnyelő táskát.

De milyen is pontosan egy tökéletes hátizsák? Az ideális segítőtárs kiválasztásakor az egyik legfontosabb szempont, hogy kényelmesen tudj bele pakolni. Az sem elhanyagolható, hogy ne legyen túl súlyos, hiszen éppen elég a benne elhelyezett dolgok cipelésével megküzdeni. Említésre méltó még, hogy legyen strapabíró az anyaga, és természetesen az sem mindegy, hogyan néz ki.

Ez mind rendben van, de vajon találhatunk egy olyan táskát, ami nem csak túrázáskor, munkába menetelkor vagy éppen egy mindennapos bevásárláskor lehet praktikus, hanem a felsorolt tevékenységekhez egyaránt használható? A válasz egy határozott igen!

Felejtsd el a gyenge, és csak néhányszor használható szatyrokat, vagy a borsos árú, ormótlan hátitáskákat. Létezik ugyanis egy mesterien megtervezett kis zsák, amiről első ránézésre el sem tudnád képzelni, hogy 20 liternyi tárolókapacitással bír.

Íme a tatyó, ami egyetlen markodban elfér

Az ultrakönnyű zsebhátizsákot bármikor előkaphatod a zsebedből. Igen, jól olvastad, a zsebedből! Speciális kialakításának köszönhetően nincsenek merev részei, így használat után könnyedén tenyér méretűre hajthatod össze.

A kütyü praktikussága természetesen nem csak az apró méretében rejlik. A korszakalkotó hátitáska tervezői a csapadékosabb időkre és a nyári forróságra is gondoltak: vízálló anyaga megóvja a táska tartalmát bármilyen csapadéktól, a tikkasztó melegben pedig tökéletesen szellőzik, így nem kell attól tartanod, hogy leizzadsz. 20 literes mélysége biztosítja, hogy minden fontos dolgot a hátadon tudj hordozni, és attól sem kell tartanod, hogy a súly megterhelné a zsákot, 30 kilogrammig ugyanis nyugodtan pakolhatsz bele.

Azt gondolod, hogy felesleges mindig magadnál tartanod egy ilyen zsákot? Tegyél egy próbát! Csak néhány napig tartsd magadnál, és hidd el, hogy valami hasonló fogalmazódik majd meg benned: „Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha hamarabb beszerzem az ultrakönnyű zsebhátizsákot…”