Te vs. kiömlő kávé

Töményszer hallottuk: tapodtat se mozdulj a konyhában öntapadós tömítőszalag nélkül, hiszen a legkisebb szivárgás, kiömlő tea, csöpögő csap, felborított vizespohár is nagy bosszúságot tud okozni, ha nehezen elérhető helyekre szivárog be. Egy bútor hátlapja mögé beöntött reggeli kávé nemcsak a reggeledet rontja el, de az egész napodat is, mire mindent kipakolsz, kihúzol, megtisztítasz, visszapakolsz és rendet teszel úgy általában. Kinek van erre mind ideje?

Nyilvánvaló megoldás ezekre a problémákra a baj megelőzése: egy öntapadós tömítőszalag sok szempontból is a legpraktikusabb megoldást kínálja, hogy kis befektetéssel sok fölösleges munkától óvjuk meg magunkat. A csomag bőséges, több mint hatméternyi szalagot tartalmaz, amit tetszés szerint lehet feldarabolni és a megfelelő helyeken alkalmazni, ahol a legnagyobb a veszély a fentebb taglalt balesetekre. 

A tömítőszalag felrakása nem csak gyors de nagyobb szakértelmet sem igényel egy matrica felragasztásánál, és több eszközt sem, hiszen az öntapadós tömítőszalag már a nevében hordozza az egyik erős pontját, méghozzá hogy öntapadós, ezért a ragasztóval sem kell geccsölni. A felhasználás széles tárháza a felület tekintetében sincsen lekorlátozva: Műanyag, fém és fa felületen is megállja a helyét, színben pedig szó szerint mindenhez megy, mert mégis mi ne passzolna a fehérhez?

Ha pedig a felaplikálásra azt lehet mondani, hogy pofon egyszerű, nehéz szavakat találni a tisztításra: a szalag vízhatlan és vízlepergető, így a folyadékok egyetlen mozdulattal letörölhetők a felületről, és maga a karbantartás sem igényel több figyelmet mint bármi más a környezetében.

Ha neked megéri az a tíz perc, amit erre a termékre kell áldoznod (és ebbe beleszámoltuk a rendelési időt is) hogy cserébe megkíméld magad és a környezeted a későbbi bosszúságoktól, akkor ezt az eszközt neked találták ki.

Egy felborult csésze tea úgy jut be a leglehetetlenebb helyekre is, mint egy orosz kém, előbbit azonban egy jól elhelyezett szalag nagyobb eséllyel állítja meg. Milyen praktikus!