10% kedvezmény!
Nem nyert!
15% kedvezmény!
Újra pörgetés
20% kedvezmény!
Nem nyert!
10% kedvezmény!
Újra pörgetés
15% kedvezmény!
Nem nyert!
20% kedvezmény!
Újra pörgetés
Rólunk GYIK Blog

Te is gyűlölsz mobilon pötyögni?

Manapság már kevés olyan hivatalos vagy munkával kapcsolatos teendő létezik, amihez ne hívhatnád segítségül mobiltelefonodat, azt viszont be kell látni, hogy az érintőképernyőn felugró billentyűzet a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető kényelmes megoldásnak. Praktikus…de egyáltalán nem kényelmes…

Az érintőképernyő kifejlesztése igazi forradalmat hozott a mobiltelefonok világába: egyik pillanatról a másikra szinte teljesen eltűntek a nyomógombok készülékeinkről. Valószínűleg Te sem sírod vissza azokat az időket, amikor még háromszor kellett lenyomni egyetlen billentyűt, ha például egy F vagy L betűt akartál leírni, viszont azt is megértjük, ha a jelenlegi  gépelési lehetőséggel meggyűlik a bajod.

Ami a fiatalabb generáció számára gyerekjáték, az az idősebbeknek komoly fejtörést okozhat. Nem szégyen beismerni: a technika fejlődését nehéz követni, ráadásul számos egyéb probléma is felmerülhet a mobiltelefonok használata során.

„Az érintőképernyőt nem nekem találták ki...”

  • A szemem már nem olyan, mint 10-20 évvel ezelőtt.
  • Úgy érezem, mintha az ujjaimat túlméretezték volna – de legalábbis nem arra „tervezték”, hogy egy miniatűr készüléket nyomkodjak.
  • Nincs már türelmem ahhoz, hogy az apró képernyőn betűket keresgéljek.

Ne érezd kellemetlennek, ha ezekkel a problémákkal Te is szembesülsz néha, miközben az okostelefonoddal bíbelődsz. Csak fogadd el a tényt: az apró érintő kijelzőket nem neked találták ki. Szomorkodásra viszont semmi okod sincs, hiszen nem kell lemondanod az új generációs mobileszközök nyújtotta lehetőségekről.

Gépelés mobilon? Így gyerekjáték!

A billentyűzetes telefontok használatával végleg elfelejtheted az apró betűket! Mindössze annyit kell tenned, hogy rögzíted készüléked a tok felső részén, majd csatlakoztatod a billentyűzethez a beépített kábel segítségével. Innentől kezdve ugyanúgy gépelhetsz, mintha a számítógéped előtt ülnél.

A tok tökéletes védelmet nyújt telefonod számára, kialakítása pedig egy elegáns határidőnaplóra hasonlít. A kütyüt kihajtva telefonodat egyetlen mozdulattal mini laptoppá varázsolhatod. A vibráló színeket szereted, esetleg közelebb áll hozzád a konzervatívabb megjelenés? A hat színárnyalat között könnyedén meg fogod találni az ideális választást.

Minden korosztálynak tökéletes választás

Néhány sornál többet kell legépelni? Ebben az esetben a telefonon pötyögés korosztálytól függetlenül bárkinek kellemetlenségeket okozhat. A billentyűzetes telefontok tökéletes választás:

  • egyetemistáknak az órai anyag legépeléséhez,
  • irodai dolgozóknak a mindennapi munkavégzéshez,
  • az idősebb korosztálynak egy sms vagy egy e-mail megírásához.

Védd okoseszközödet, és könnyítsd meg a gépelést!

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is! ;-)