Szűrd ki, amire nincs szükséged!

Tornyosuló mosatlanok, helyhiány, elduguló lefolyó. Három hétköznapi probléma, amivel szinte mindenkinek rendszeresen szembe kell néznie. Mindegyik elkerülhető lenne, mégis újra és újra szembe találjuk vele magunkat. Ha elhatároztad, hogy változtatni szeretnél ezen, a legjobb helyen jársz!

1. Te is azoknak a táborát erősíted, akik a megfőtt tészta vízét segédeszközök bevetése nélkül próbálják leönteni?
2. Odafigyelsz rá, hogy az ételmaradékoktól úgy szabadulj meg, hogy a lefolyót és a kukát is megkíméld?
3. Szereted, hogyha mindennek megvan a helye a konyhában, és praktikusan tudod tárolni az eszközeidet?

Látszólag három egymástól teljesen független dologról beszélünk, egy kütyü viszont mind a három kérdésben a segítségedre tud sietni.

Te döntöd el, hogy mire használod!

Az összecsukható konyhai szűrő megálmodói egy olyan terméket hoztak létre, ami nem akarja megmondani Neked, hogy mire használd. Alkalmazhatod hagyományos szűrőként, bevetheted az ételmaradékok szétválasztásához, de akár konyhai tárolóként is hasznát veheted. Miért vennél minden feladathoz külön eszközt, amikor mindezt egyetlen kütyü is képes ellátni?

Mindig kéznél van!

Tapadókorongos kialakításának köszönhetően nem számít, hogy milyen elrendezésű a konyhád, szinte bárhová odaerősítheted. Felragaszthatod a mosogató szélére, megakaszthatod a peremén vagy akár a falra is rögzítheted. Alkalmazd ott és úgy, ahogy Neked a legkényelmesebb! A helyhiány miatt pedig ne idegeskedj. A szűkülő dizájn biztosítja, hogy egy hagyományos szűrőnél sokkal kevesebb helyet foglaljon el.

Tárold praktikusan a szivacsot, legyen mindig kéznél egy szűrő és ne felejtsd el szétválasztani a folyékony ételmaradékot a szilárdtól! Az összecsukható konyhai szűrő mindegyik esetben ideális választás lesz.