Szőrös négylábú, szőrmentes lakás

Négylábú kedvenceink csinálhatnak akármit, nem tudunk rájuk haragudni. Széttéphetik ruháinkat, leboríthatják emlékeket őrző kerámiadíszeinket, sáros mancsukkal végigballaghatnak a frissen tisztított szőnyegen, de amint megpillantjuk megbánó tekintetüket, minden indulatunk elillan. Ugyanez a helyzet, amikor arra eszmélünk, hogy az egész lakás szőrben áll – erről ráadásul nem is tehetnek, hiszen a vedlés éppoly mindennapi folyamat, mint hajunk hullása. A kiskedvenced természetét nem tudjuk megváltoztatni, viszont a szőrtenger ellen van hatékony megoldás!

A négylábú bundájának ápolása valószínűleg neked sem tartozik a kedvenc időtöltéseid közé, de éppúgy kötelességed, mint élelmet adni neki vagy sétálni vinni. Nemcsak a lakásod tisztántartása, hanem kutyád és macskád egészségének megóvása érdekében is, ezzel ugyanis segítheted szervezete természetes megújulását.

Próbálkoztál már fésűkkel, de csak fájdalmat okoztál velük? Használtál furminátort, de nem azt az eredményt hozta, amit szerettél volna? A rendszeres kutyakozmetikushoz járásra se időd, se pénzed nincs? Létezik egy megoldás, ami amellett, hogy hatékonyan képes eltüntetni az elhalt szőrszálakat, teljesen fájdalommentes, és kedvező áron elérhető.

Távolítsd el a szőrt, mielőtt a földre hullana!

A mágikus kisállat szőrtelenítő kesztyű segítségével kíméletesen, simogató mozdulatokkal szabadíthatod meg az elhalt szőrszálaktól a kisállatot. Észre sem fogja venni, hogy éppen szőrtelenítést végzel, annyit fog érzékelni, hogy a jól megszokott simogatás sokkal kellemesebb a megszokottnál.

Ennek a speciális kesztyűnek a tenyér részén apró műanyag sörtéket helyeztek el, amikkel úgy ápolhatod macskád vagy kutyád bundáját, hogy közben át is masszírozhatod a testét. A kihullott szőrszálakat ráadásul könnyedén, egyben, egyetlen mozdulattal eltávolíthatod a sörték közül.

Szereted a kis négylábúdat? Hogyne szeretnéd! Akkor segíts neki úgy megszabadulni az elhalt bundától, hogy közben még örömet is okozol neki egy kényeztető masszázzsal!