„Szia, a rózsád vagyok, és kéne egy kis segítség!”

„Szükségem lenne egy kis napfényre, a hőmérséklet tökéletesen megfelelő, tápszert most éppen nem igénylek, viszont néhány csepp víz bearanyozná a napomat!” Bármennyire is furán hangzik, ezt a virágod üzente neked!

Nem egy jövőbemutató filmbe csöppentél bele, és igen, még mindig 2019-et írunk. Bármennyire is hihetetlen, de elérkezett az idő, hogy a virágok kommunikálni tudnak veled. Nem számít, hogy fűszer-, gyógy- vagy dísznövényekkel szeretnél kapcsolatba lépni, a lehetőség immár adva van.

Nem kell azon filóznod, hogy mire van szüksége!

Egy kisgyerek bizonyos kor után el tudja mondani, hogy mire van szüksége, egy négylábú szőrmók ugatással, nyávogással vagy a mancsával is ki tudja fejezni, hogy mit szeretne elérni, na de mi a helyzet a virágokkal? A bluetooth-os növényfigyelő megoldja a némaság problémáját.

Nem kell mindenben jártas kiskertésznek vagy gondoskodó nagymamának lenned ahhoz, hogy tisztában legyél vele, mire vágynak fotoszintetizáló kedvenceid. A kütyü beszerzésével soha többé nem kell azon görcsölnöd, hogy miért kókadoznak a növényeid – ugyanis, ha odafigyelsz a jelzéseikre, soha többé nem fognak elsárgulni.

Szúrd bele a földbe a kütyü érzékelőkkel ellátott, fekete lábait, majd az ingyenes applikáció segítségével párosítsd a szerkezetet mobiltelefonoddal. Innentől kezdve már csak ki kell választanod a gondozni kívánt növény fajtáját, és azonnal láthatod, hogy mi mindenre kell odafigyelned.

Ezentúl minden igényt ki tudsz elégíteni!

Szükséges tápanyagot adni a virágföldhöz?
Elég nedves a talaj?
Vajon az ablakban vagy a szoba sarkában érezné jobban magát?
Egy hosszabb szellőztetés okozhat valami bajt?

Minden fontos információ ott lapulhat a markodban! A precíz kis szerkezet folyamatosan monitorozza a virágföld állapotát, valamint a különböző környezeti hatásokat, és azonnal jelzi a telefonodnak, ha valamelyik érték elégtelen tartományban mozog.

Soha többé nem kell azon törnöd a kobakodat, hogy mire van szüksége a növényeidnek. A bluetooth-os növényfigyelő segítségével ezentúl mobilodon keresztül súgják majd meg, hogy mit várnak el tőled.