Szeretsz sütni, de gyűlölsz mosogatni? Ezt Neked találták ki!

Amennyiben a családban rád hárulnak a konyhai teendők, bizonyára nem kell bemutatnunk, hogy milyen feladatokkal kell szembe nézned, ha belekezdesz a sütés-főzésbe. Az egész folyamat talán legkevésbé szerethető része a mosogatás. Ha szerencsés vagy, a mosogatógép a legtöbb esetben a segítségedre siet, az edények és tepsik suvickolásától viszont még ő sem tud megmenteni…mi viszont igen!

Ugye számodra is ismerős a a jelenet, amikor a tűzhely mindegyik sütőlapján rotyog valamilyen étel? Az egyikben a hagyma pirul, a másikban a rántás készül, a harmadikban éppen valamilyen hús serceg, a negyedikben pedig a zöldség párolódik. Ezek mindegyike egyetlen menüsor elkészítéséhez szükségesek, viszont négy koszos serpenyőt, és rengeteg plusz munkát eredményeznek. Nem lenne sokkal egyszerűbb, ha az összes hozzávalót egy felületen süthetnéd készre?

5 serpenyőt olvasztottak egybe!

Az 5 az 1-ben multifunkciós serpenyő egy korszakalkotó szerkezet. Használatával végre búcsút inthetsz a sütögetés közben folyamatosan halmozódó mosatlanoknak, hiszen ezentúl egyetlen felületen, egyszerre akár 5 különböző ételt is elkészíthetsz. Nem számít, hogy elektromos-, gáz- vagy indukciós tűzhelyet használsz, a kütyü mindegyik kivitellel kompatibilis.

Az osztott kialakításnak köszönhetően nem keverednek össze az ízek, a tapadásmentes bevonat pedig biztosítja, hogy egyetlen falat se ragadjon oda sütés közben. Amennyiben korábban problémát okozott, hogy a serpenyőid különböző felületein eltérő mértékben pirultak meg az ételek, többé ezen sem kell idegeskedned. A speciális alumíniumötvözetből készült kütyü ugyanis egyenletes hőeloszlást biztosít.

Nyugodtan dobd be a sütőbe!

Az 5 az 1-ben serpenyőt nem csak a tűzhely, hanem a sütő használata közben is segítségül hívhatod. Strapabíró borításának köszönhetően akár a 220 fokos forróságot is elviseli, így a tepsis fogások elkészítésénél is hasznát veheted. (Ilyenkor csak annyira kell odafigyelned, hogy csatold le a serpenyő fogóját, az ugyanis nem bírja az extrém meleget.)

Szeretnél kevesebb mosatlant? Örülnél, ha gyorsabban végezhetnél a sütögetéssel? Egyenletesen aranybarnára pirult falatokra vágysz? Az 5 az 1-ben multifunkciós serpenyő használatával ez többé nem álom!