Számold fel a szekrényben uralkodó káoszt!

„Itt kell lennie, tudom, hogy ide tettem! Oregánó, bazsalikom, majoránna… de miért nincs meg a fűszerpaprika? Szuper, a bors pedig már megint kiborult…” Ha veled is előfordul, hogy főzés közben hasonló mondatokat mormolsz magadban, itt az ideje változtatnod!

A magyar konyha híres zamatos és fűszeres ételeiről. Nem csoda hát, hogyha a szekrényeidet kinyitva nyakadba borulnak az ízesítésre szolgáló hozzávalók. És akkor még nem beszéltünk a sütéshez használt alapanyagokról vagy az egyéb, gyakran használt összetevőkről. Nálad mindennek megvan a helye?

A hagyományos szekrényekkel két gond van:

– Korlátozott mértékben módosítható a polcok száma, és azok távolsága.
– A mélységük miatt csak az előre pakolt dolgok érhetők el kényelmesen.

Amennyiben helyhiány vagy anyagi korlátok miatt Neked sincs lehetőséged rá, hogy új szekrényekkel bővítsd ki a konyhát, akkor itt az ideje elgondolkodnod, hogy mivel lehetne praktikusabbá varázsolnod a meglévő tárolóidat!

Hozd ki a maximumot abból, amid van!

A szekrény rendszerezővel a rendrakás új dimenziója nyílhat meg előtted. Meg fogsz döbbenni, hogy ugyanazon a helyen mennyivel több dolgot, és mennyivel logikusabban helyezhetsz el.

Többé nem kell azon törnöd a fejed, hogy mi lapulhat a szekrény mélyén, és a folytonos ki-be pakolgatást is elfelejtheted. Végleg leszámolhatsz a zsúfoltsággal és a kihasználatlan terekkel. Csak pakold körbe a fűszereket és az egyéb, kisebb hozzávalókat, a nagyobb tégelyeket (például az olajos flakont) pedig állítsd be középre.

Variáld, ahogy Neked tetszik!

A különleges polcrendszert úgy módosíthatod, ahogyan csak jól esik. A szélességét, valamint a peremek távolságát Te határozod meg, így szekrényeid adottságaihoz mérten állíthatod be az ideális állapotot.

Itt az ideje rendet raknod? A szekrény rendszerező beszerzésével búcsút inthetsz a káosznak, és soha többé nem kell azon tanakodnod, hogy mit és hol találsz!