Szállj szembe a száraz levegővel!

Gyakran kapar a torkod? Előfordul, hogy köhögési rohammal ébredsz, amikor pedig kifújod az orrod, vércseppek nyomait látod? A szemed dörzsölése vagy a bőröd kapargatása a reggeli rutin része? Több, mint valószínű, hogy Nálad is száraz a levegő!

Ideális esetben egy szoba páratartalmának 40-60% között kéne mozognia, télen, a fűtési szezon idején azonban nehezen lehet elérni ezt a célt. Sokan ezzel egyáltalán nem foglalkoznak. Csak legyintenek egy nagyot, amikor a levegő minősége szóba kerül, és tétlenül tűrik, ahogy elhatalmasodnak rajtuk a szárazság következtében kialakuló tünetek. Pedig gyerekjáték lenne helyre billenteni a páratartalom egyensúlyát.

Indul a fűtési szezon, ideje felkészülni!

A túlfűtöttség miatt (jellemzően a távfűtéssel felszerelt panellakásokban) a levegő páratartalma pillanatok alatt lecsökkenhet, a meleg, száraz levegő miatt pedig légúti- és bőrproblémák jelentkezhetnek. Amennyiben szeretnéd, hogy az idei tél nálatok ne a kellemetlen tünetek elviseléséről és csillapításáról szóljon, akkor itt az ideje beszerezned a hordozható párásítót!

Lélegezz fel!

Az apró kis kütyü néhány perc alatt képes kompenzálni a fűtőberendezések beindulása következtében szárazzá váló levegő páratartalmát. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakoztatod egy konnektorhoz, megtöltöd az oldalát vízzel, a főkapcsoló megnyomásával pedig már el is kezdi kifejteni jótékony hatását. A beépített hangulatvilágítással ráadásul még a szobádnak is új megjelenést kölcsönözhetsz.

A mérőkészüléked azt jelzi, hogy 40% alá esett a szoba páratartalma? Rengeteg tünet arra utal, hogy száraz a levegő? Akkor minden adott hozzá, hogy a hordozható párásító megkezdje a működését!