Szabadulj meg a mitesszerektől!

Mindannyiunkat zavarnak a bőrfelületünkön éktelenkedő makacs kis mitesszerek – ezzel természetesen nem vagy egyedül. Olykor még egy-egy napodat is tönkreteheti, amikor belenézel a tükörbe, és látod azokat a  bizonyos csúnya, fekete kis pontokat az arcodon. Mit szólnál, ha mutatnánk Neked egy kütyüt, amit ha rendszeresen és megfelelően használsz, egy életre hátat fordíthatsz a ronda bőrszennyeződéseknek?

Nincs többé fájdalmas arcnyomkodás, nincsenek többé múlni nem akaró hegképződmények és nincs többé órákon át tartó bőrpirosodás! A pórustisztító géppel fájdalommentesen, gyorsan és hatékonyan szabadulhatsz meg a bőrszennyeződésektől, és könnyedén varázsolhatod ragyogóvá az arcbőrödet. A gép arctisztító hatásának köszönhetően még a legmakacsabb mitesszereket is egy mozdulattal bárhol, bármikor eltávolíthatod. Kis méretének köszönhetően ráadásul bárhová magaddal viheted, hisz egy kis táskában is könnyedén elfér.

Mitől ilyen hatékony a pórustisztító gép?

Arcod mitesszermentes ragyogását a pórustisztító gép „mitesszergyilkos”, ultraerős vákuum technológiája garantálja. Használatakor a felhalmozott zsír és egyéb szennyeződések valósággal megsemmisülnek.

Használat előtt, a látványos eredmény elérése érdekében ajánlott a bőrt 10 perces gőzöléssel felpuhítani, így megteremtheted az alapos tisztítás feltételeit. Az arc felpuhítása után a gépet helyezd a kezelni kívánt felületre, és a „mitesszergyilkos” hatás nem marad el!

Ints búcsút a bőrszennyeződéseknek, és varázsold ragyogóvá arcbőrödet a pórustisztító gép segítségével!

Vélemények a pórustisztítóról

„Elképesztő gép! Teljesen eltüntette a mitesszereimet. Egyszerűen imádom!”
J.Dóra

„Először nem hittem benne, de úgy gondoltam ennyi pénzért egy próbát megér. Mindent a leírás szerint csináltam és már az első használat után leesett az állam. Köszönöm Kütyübazár!”
P. Kata

„Az orromon volt millió kis apró mitesszer, ami már nagyon zavart. Ezért kipróbáltam a pórustisztító gépet és néhány használat után az összes mitesszer megszűnt!”
N. Adrienn

30 napig kockázatmentesen próbálhatod ki a pórustisztító gépet!