Sokat ül a tévé előtt? Segítünk felállítani!

Szülőként arra vágyunk, hogy gyermekünk aktív és tartalmas életet éljen. Mozduljon ki, sportoljon és töltse a szabadidejét a barátaival. Ha szerencsés vagy, ehhez nincs szükséged noszogatásra, viszont általában sajnos nem ennyire egyszerű a helyzet.

A mai világban egyre nagyobb szeletet szakítanak ki gyermekeink életéből a technikai eszközök, ezek pedig többnyire az ülő életmódot mélyítik el bennük. Otthon a tévé előtt gubbasztanak, utazás közben a telefonjukat nyomkodják, de az iskolában is egyre több időt kell a számítógépek előtt ücsörögniük.

Játékra kerül a sor? Sajnos akkor se sokkal szívderítőbb a helyzet. 20-30 évvel ezelőtt még kint szaladgáltak a gyerkőcök, de az elmúlt évtizedekben egyre többen és egyre inkább bezárkóznak a négy fal közé. A televíziók, tabletek, telefonok és játékkonzolok világában komoly kihívást jelent mozgásra bírnunk őket, ennek azonban nem kell törvényszerűen így lennie!

Hódít a retro, a kölykök pedig imádják!

Nem csak az öltözködésben vagy a berendezési tárgyakban, hanem a számítógépen és konzolokon megjelenő játékok piacán is népszerűek a múltidéző darabok. Ezért tudjuk nyugodt szívvel ajánlani számodra a retro játék szőnyeget, ami 200 előre telepített programmal várja, hogy felállítsa a kanapén terpeszkedő apróságot.

Bizony! Egyszerre okozhatsz örömet csemetédnek, hogy egy olyan dologgal ajándékozod meg, amire igazán vágyik, ráadásul elérheted azt a célodat is, hogy mozgásra bírd.

A varázsszőnyeg, ami talpra állítja!

Semmi mást nem kell tennetek, csak terítsétek le a szőnyeget, kössétek össze a tévével, és indulhat az önfeledt szórakozás. Nehogy helyet foglaljatok, úgy nem fog menni! Ezt a különleges szerkezetet ugyanis a lábatokkal tudjátok navigálni. Lépjetek a piros körök valamelyikére, és figyeljétek, hogy mi történik a játékban! Tapasztaljatok meg egy új élményt: a kanapén tespedés és a kontrollerek nyomogatása helyett hozzátok működésbe a játékot testmozdulataitok segítségével!

A rossz idő miatt a négy fal között rekedtetek? Álljatok fel a székből, kapjátok elő a retro játék szőnyeget, és mozgassátok át magatokat!