Esik? Többé nem kell féltened kedvenc cipődet!

Közelegnek azok a napok, amikor nehezen tudod megúszni a munkába menetet vagy a hazafelé utat egy kiadós eső nélkül. Bizonyára Te sem akarsz mindig gumicsizmában vagy bakancsban útnak indulni, de azt sem szeretnéd megkockáztatni, hogy kedvenc vászoncipőd sárban és vízben tocsogjon, amikor belépsz az ajtón. Mit szólnál hozzá, ha bármikor, bármilyen lábbelit felvehetnél?

Az őszi időjárás az egyik legszeszélyesebb. Sose lehetsz biztos benne, hogy a napsütéses vagy borús idő egész napra kitart-e, ilyenkor pedig felettébb nagy kihívást jelent reggel elindulni. Egy esernyő vagy egy esőkabát bekészítése a legtöbb problémát megoldja…a legtöbbet…kivéve a cipőkérdést.

A hőmérséklet még nem indokolná, hogy egy meleg cipőt húzz fel, a vízhatlan lábbelik viszont általában gondosan béleltek, így esőre álló idő esetén kénytelen leszel egy lábizzasztó surranót választani, ha garantáltan szeretnéd elkerülni az esővíztől benedvesedett zoknikat. Ez bizony kellemetlen…nekünk viszont van egy jó ötletünk!

Ezzel bármelyik cipő vízhatlanná tehető

A vízálló cipővédő tavasszal és ősszel kötelező tartozék – legalábbis azok számára, akik nem szeretnék, hogy az égiek határozzák meg, melyik lábbelibe bújhatnak bele reggel. A kütyü PVC borításának köszönhetően könnyen mosható, vízlepergető hatása miatt nem engedi át a vizet, a csúszásgátlós talprész pedig megakadályozza, hogy elcsússz.

Csak tisztán és szárazon!

Sár? Kosz? Víz? Hó? Homok? Semmi sem jelenthet többé akadályt. Ezzel a kütyüvel bármelyik cipődet, bármilyen környezetben viselheted. Az pedig ne zavarjon, hogy az utcán sétálva néhányan furcsán néznek majd rád a szokatlan viselet miatt. Ők átázott és koszos cipőben, Te viszont teljesen száraz és tiszta lábbelivel tipeghetsz tovább.

Szeretnéd, hogy az időjárás sose babrálhasson ki veled? Legyen mindig a táskád mélyén egy pár vízálló cipővédő, és a száraz megérkezés garantált!