Soha többé nem kell bekötnöd a cipőfűződ!

Lehajolsz? Fejedbe száll a vér. Leguggolsz? Minden ízületedbe belenyilall a fájdalom. Leülsz? Na, de hogyan állsz fel? Mit szólnál hozzá, ha egyik mozdulatot sem kéne végrehajtanod a cipőd felvételéhez? Soha többé nem lesz rá szükséged, hogy a rögzítő madzagokkal bíbelődj!

Megfogod a két végét, keresztezed őket, csomót kötsz rá. Egyik végéből nyuszifület formálsz, másikat áthajtod a szárán, a kis lyukon átdugod, majd a végén jó erősen meghúzod. Kész is! Na ez az a folyamat, aminek végleg búcsút inthetsz.

A mágneses cipőcsat használatával csak annyi dolgod lesz, hogy belebújtasd lábaidat a surranókba, majd egyetlen mozdulattal összeilleszd a mágneses részeket – amennyiben elég ügyes vagy, ezt akár lehajolás nélkül is megteheted. A cipőből kilépni még egyszerűbb: csak megtámasztod a cipőd sarkát, picit megemeled a lábad, a feszítésre pedig már nyílik is a rögzítés.

Praktikus és divatos

A nagy erejű mágnesek stabilan tartják a cipőket a lábadon, csak akkor oldanak ki, ha szükséged van rá. Segítségükkel a lábbelik tárolása is egyszerűbbé válik: bármilyen fém felületre felaggathatod őket a kütyü segítségével. Vibráló színekre vágysz? Vagy éppen az a célod, hogy minél jobban beleolvadjon a rögzítő a cipődbe? A széles színskálának köszönhetően könnyedén kiválaszthatod a hozzád illő darabot.

Minden korosztályt kisegít!

Fiatalon az egyik legnagyobb kihívást a a nyuszifülek megkötése jelenti. Bizonyos iskolákban még feltételként is szerepel, hogy a nebulók emberes masnit tudjanak rettyinteni a cipőjükre. Végre azok a gyerkőcök is fellélegezhetnek, akiknek eddig ez problémát jelentett.

Huszonévesen felpörög a világ. Nem számít semmi, csak az, hogy időt spóroljunk magunknak, ezért olyan dolgokkal vesszük magunkat körül, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy lerövidíthessük a folyamatokat. A cipőbebújás- és levétel ezentúl egyetlen másodperc alatt elintézhető.

Idősebb korban eljön az az idő, amikor már minden mozdulatot át kell gondolnunk. Egyetlen hirtelen karlendítés vagy lehajolás is kellemetlen végkifejlettel járhat – gondolj bele, hogy mit okozhat a fűzőkkel bíbelődés. Többé ettől sem kell tartani.

Sorakoznak a fűzős lábbelik a cipős szekrényedben? A mágneses cipőcsat használatával egy új élmény lesz a felvételük!