Így tarthatod kordában a locsolódat!

Mocskos autó, sáros lábbal összejárkált feljáró, nedvességért könyörgő, kókadozó virágok. Gondolkodás nélkül kapnád elő a kerti slagot, nem igaz? Mi is ezt javasoljuk, viszont fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy egy kis figyelmetlenséggel több kárt okozhatsz, mint hasznot!

A hagyományos kerti slagok egyik hátulütője, hogy a belőlük érkező vízsugár a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető ideálisnak. Bizonyos tevékenységekhez túl erőteljesen, más tennivalókhoz viszont túl gyengén tör elő belőlük a víz. A csap csavargatásával sokat lehet javítani (vagy rontani) a helyzeten, de ha tökéletességre törekszel, nem ez a helyes megoldás!

A rosszul megválasztott sugárral nem csak több száz liter vizet folyathatsz el feleslegesen, hanem autód fényezésében vagy a virágaid állapotában is könnyedén kárt tehetsz. Ugye, hogy ezeket Te is szeretnéd elkerülni?

Pisztolyt a kézbe!

A 8-féle sugarú locsolópisztoly használatával minden kerti teendőhöz megtalálhatod az ideális beállítást. Párásíthatod a levegőt a nyári felfrissüléshez, életet adó esőt imitálhatsz növényeid számára vagy erőteljes, de kíméletes sugárral szabadíthatod meg gépjárművedet a lerakódott szennyeződésektől.

A teendőidhez illő beállítás megtalálásához csak a kütyü fejrészét kell eltekerned a megfelelő pozícióba. Miután ez megvan, nem kell több attól rettegned, hogy felaprítod a növényeidet, kicsapod alóluk a földet vagy kárt teszel a járműved karosszériájában.

Fokozd a hatékonyságot!

A slagra rögzíthető kiegészítővel nem csak a víz irányát és erősséget szabályozhatod, hanem a munkafolyamatokat is eredményesebbé teheted. A kütyü aljára felcsatolható tartályba növényvédő szert vagy (környezetbarát) tisztítószert is tehetsz, így a szerkezetből kiáramló folyadék már a hatékonyságot növelő hozzávalókat is tartalmazni fogja.

A jó idő beköszöntével egyre gyakrabban kell előkapnod a kerti slagot? Ne felejtsd el rögzíteni rá a 8-féle sugarú locsolópisztolyt, hogy a munkafolyamatokkal gyorsabban, hatékonyabban és vizet spórolva végezhess!