Segítünk elvarrni a szálakat!

Egy fontos eseményre készülsz, és a legjobb formádat szeretnéd hozni. Túl vagy a fodrászon, felkerült a tökéletes smink, előző nap gondosan kiválasztottad az alkalomhoz legjobban illő ruhadarabot (amit még a patyolatba is elvittél, hogy biztosan kifogástalan legyen a megjelenésed). Ennek a napnak ugyanis tökéletesnek kell lennie…

…egy kis segítséggel beletuszkolod magad az álomruhába, belenézel a tükörbe, és egy elégedett mosollyal nyugtázod, hogy jó formában vagy. Lábadon kedvenc kiscipőd, kezedben az alkalomhoz illő ridikül, még egy utolsó smink- és hajigazítás, majd nyúlsz a kilincshez, hogy belevesd magad a nagy napba. Ekkor viszont egy olyan hang üti meg a füledet, ami egyet jelent a teljes megsemmisüléssel…

Egy apró lyuk, ami pokollá teheti az életed

Egy váratlanul elszakadt ruhadarab akár egy egész napot is tönkretehet. Főleg, ha egy olyan eseményen történik a kellemetlenség, ami fontos szerepet játszik az életedben. Egyetlen kérdésre kell ilyenkor azonnal választ találnod: mit tehetsz, hogy megmentsd a helyzetet?

– A legkézenfekvőbb megoldás a varrónő felkeresése lehetne, egy fontos esemény előtt néhány órával azonban erre nincs lehetőség.
– Előkotorászhatod a zseb varrókészletedet, és imádkozhatsz, hogy sikerüljön gyorsan, elfogadható formába hoznod a ruhát.
– Előkaphatod a kézi varrógépet, és pillanatok alatt újszerűvé varázsolhatod az öltözeted.

A táskádban lehet a megoldás

Amennyiben Te is az a fajta ember vagy, aki nem szereti, ha egy váratlan helyzet keresztülhúzza a számításait, akkor a kézi varrógép az egyik legjobb barátod lesz. A varrónőt ezentúl csak akkor kell majd felkeresned, ha egy új ruhakölteményt szeretnél magadnak megvarratni. Minden egyéb feladatban segítségedre lesz ez a kompakt kis szerkezet.

Apró méretének köszönhetően bárhová magaddal viheted, strapabíró kialakításának hála pedig hosszútávon is jó szolgálatot tesz. Ha szeretnéd, a normál farmer anyagot akár két rétegben is elvarrhatod. Legyen szó egy apró szakadásról, egy eldolgozásról vagy egy bomlás megakadályozásáról, ez a kütyü mindig a táskádban lehet, hogy a segítségedre siessen. Ha egy kicsit ügyetlen vagy, akkor sem kell izgulni! A készülék használata semmilyen előképzettséget nem igényel.

Felejtsd el a kellemetlen meglepetéseket! Ne maradjanak elvarratlan szálak!