Segítünk eltüntetni a cipőidet!

Egy nyitott lábbeli nyárra, egy zárt a csapadékosabb időkre és egy csizma vagy bakancs a téli mínuszokhoz. Mindössze ezzel a három cipővel elméletileg egész évre boldog lehetnél. Elméletileg…de ennél azért több lapul a szekrényedben, nem igaz? Feltéve, ha még tudod őket hova gyömöszölni…

Egy tavaly év végi kutatás eredménye szerint mi, magyarok fél évente átlagosan 2 pár cipőt vásárolunk. Ez egy évben 4-et jelent, ami egy három tagú család esetében 12 pár lábbeli. Belegondoltál, hogy ez mindössze csak 365 nap „termése”, és akkor még nem is beszéltünk a korábban vásárolt, vagy az évek óta féltve őrzött példányokról?

A cipők tárolása mindannyiunk problémája

Hacsak nem vagy olyan szerencsés, hogy külön házrészt szeparálhatsz el a cipőidnek, akkor bizony neked is szembe kell nézned a helyhiány problémájával. A ritkábban hordott darabokat be lehet gyötörni egy szekrény mélyére, a kedvenceket el lehet helyezni a cipősszekrényben vagy az ajtó közelében, de mi a helyzet, ha veszel egy új párt vagy beállítanak a vendégek? Cipők…cipők mindenhol…

Eltüntetjük a felét!

Ne izgulj, minden lábbelid megmaradhat, viszont fele annyi helyet foglalnak majd el, ha beszerzed a helytakarékos cipőtárolót! Hogyan? A szerkezet kialakításának hála egymásra helyezheted a pár mindkét darabját, így éppen annyi helyen férnek majd el, mintha csak fél pár cipőt tárolnál. Nem, nem koszolják majd be egymást, ugyanis nem fognak összeérni.

Attól sem kell tartanod, hogy bizonyos cipők nem férnének el a tárolóban, méreteinek hála ugyanis egy bakancs, egy edzőcipő, egy papucs, de akár egy pár magas sarkú is kényelmesen elfér rajta.

Praktikus, időtálló és mutatós

A tároló strapabíró műanyagból készült, így garantáltan bírja majd a gyűrődést. Attól sem kell tartanod, hogy lebucskáznának róla a cipőid, hiszen a csúszásgátló felület megakadályozza, hogy mozogjanak a lábbelik.

Ha szeretnéd praktikusan és esztétikusan tárolni cipőidet, a helytakarékos tároló minden igényedet ki fogja elégíteni!