Dolgoztasd meg magad a saját testsúlyoddal!

Nordic walking, kettlebell, antigravitációs jóga, Derby Lite. Ugye Te is bajban lennél, ha arra kérnénk, hogy jellemezd az imént felsorolt mozgásformákat? Néhány éve még a TRX is ugyanilyen megfoghatatlan furcsaságnak tűnt, manapság viszont bármelyik konditeremben lehetőséged van kipróbálni ezt a edzés típust. Sőt, most már akár otthon is átmozgathatod magad a speciális kötelek segítségével!

Hogy miért olyan népszerű a TRX? A válasz pofonegyszerű: nincs szükséged drága és sok helyet foglaló gépekre, csak a saját testsúlyodat és a gravitációs erőt kell segítségül hívnod. Nem számít, hogy évek óta jársz konditermekbe vagy csak most kezded el tested átmozgatását, a különleges sportkiegészítő edzettségi szintedtől függetlenül tartogat számodra kihívást jelentő feladatokat.

Nem kell terembérletet fizetned!

Csak azért jársz edzőterembe, mert otthon nincsenek meg a feltételek a TRX-es gyakorlatok elvégzéséhez? Régóta ki szeretnéd próbálni ezt a mozgásformát, de nem tudod rávenni magad, hogy ellátogass egy csoportos tréningre? Itt az ideje, hogy beszerezd az erősítő funkcionális tréning edzőszalagokat!

A kütyüvel végezhető gyakorlatokat egy leírás, egy személyi edző vagy az alábbi videó segítségével is elsajátíthatod, a tanulási folyamat után pedig már csak arra kell odafigyelned, hogy pontosan végezd a mozdulatsorokat. Amennyiben mindent jól csinálsz, ne lepődj majd meg, ha másnap izomlázzal ébredsz!

Bárhol, bármikor!

Ha a funkcionális köteleket választod edzőtársként, többé nincsenek korlátok. Csak azt kell kitalálnod, hogy hova függeszted fel – ez lehet egy állvány, egy bordásfal, egy plafonról lelógó kampó, vagy akár egy fa az erdőben. Miután megtaláltad a tökéletes helyet, semmi sem állíthat meg, hogy elkezdődjön az egész testet igénybe vevő testmozgás.

Izomtömeget növelnél vagy feszesebb és karcsúbb vonalakra vágysz? Az erősítő funkcionális tréning edzőszalagok segítségével otthonodban érheted el a kitűzött célt!