Retro az újhoz – az iPhone tokkal kicsit visszamehetsz a múltba

A telefontokok már rég nem csupán annyit tudnak, hogy megvédjék a telefont a külső sérülésektől. Természetesen design elemként sem utolsók, de még ennél is több van bennük, ugyanis nem egy közülük funkciót is ellát. Láttam már például sörnyitósat, világítósat stb. De a TetriX játékos iPhone tok egyértelműen veri az összeset.

Jó újra gyereknek lenni

Ha 30 körüli, vagy annál idősebb vagy, a TetriX bizonyára a te gyerekkorodban is meghatározó játék volt, amit előszeretettel nyomkodtál akár órákon át. Legtöbben persze a klasszikus építős játékokat játszottuk, de az igazán menő TetriXeken többféle is volt. Persze ahogy a technika fejlődött, ezek szépen lassan kimentek a divatból, hiszen a Nintendók, majd a számítógépes játékok ezeknél már összetettebbek voltak, aztán jöttek a mobiltelefonok, amiken szintén volt játék – a többit pedig már mindenki tudja.

Hiába azonban az egyre menőbb kütyük, és a velük járó egyre jobb és összetettebb játékok, néha kellemes nosztalgiával gondolunk vissza azokra, amiket régen játszottunk. Legtöbbjüket már meg sem lehet találni sehol, de a TetriX ez alól kivétel – sőt, az Iphone-oddal egyben is magadnál hordhatod, és bármikor előkaphatod, amikor kedved támad egy kis nosztalgiához.

A régi és az új megfér egymás mellett, sőt!

Mit szólnál egy olyan iPhone tokhoz, ami tulajdonképpen egy TetriX? Bizony, ilyen létezik. Egy tok formájába öntött konzol, amit simán fel tudsz pattintani a telefon hátuljára, mint bármilyen más tokot, csak ezzel még játszhatsz is. A design a régi, a gombok a régiek, a játék, a grafika a régi. Csak megfordítod a telefonodat, és már ott is van.

Kicsit azért felturbózták a fejlesztők a konzolt egy sima TetriX-hez képest, ugyanis 20 féle játék közül lehet válogatni, de természetesen ezek között a klasszikusok is ott vannak. Meglephetsz vele bárkit, aki régen szívesen játszott ezekkel a játékokkal, de akár gyermekednek is vehetsz egyet, hogy megismerhesse azokat a játékokat, amik a te fiatalkorodban, gyerekkorodban voltak menők!

https://kutyubazar.hu/20174-iphone-telefontok-tetrix-jatekokkal-html.html