Méregdrága kapszulák helyett tölts újra!

Az ágyból kikelve első lépteid a konyhába vezetnek, hogy lefőzz magadnak egy jó erős feketét. Bágyadtan beüzemeled a kávéfőzőt, majd elcsigázva várnád az első cseppek megjelenését. Egyetlen problémával viszont szembe kell nézned: elfogytak a kapszuláid… „Na most mi legyen?”

Te is azok közé tartozol, akik mindaddig használhatatlannak érzik magukat, amíg fel nem töltötték a szervezetüket elegendő mennyiségű koffeinnel? Ebben az esetben „veszélyes” lehet egy olyan helyzet, amikor nincs meg az alapanyag a reggeli indítóital elkészítéséhez. Ha Te is áttértél a kapszulás kávéfőző használatára, az alábbi lehetőségek közül választhatsz ebben az esetben:

1. Előveszed a rég nem használt kotyogóst (ha még megvan), és nekilátsz az 5-10 perces kávéfőzési procedúrának.
2. Előkapsz egy csomag instant port, bekutyolod, majd rájössz: nem véletlen, hogy nem ezzel szoktad indítani a napod.
3. Leszaladsz a sarki boltba, kivárod a sorod, és dupla áron felhörpinted a napindítót.
4. Megkeresed a legközelebbi kávéautomatát, majd imádkozol, hogy működjön, és ne nyelje el a pénzed.

Mindent felsoroltunk? Nem-nem, a legjobb alternatíváról még nem tettünk említést!

Egy finom kávénak nem kötelező drágának lennie!

A kapszulás kávéfőzőkkel szemben az egyik legnagyobb kifogás a patronok borsos ára. A kávégép hatékonyságával és az ízélménnyel nehéz vitatkozni, azt viszont be kell látni, hogy a kapszulák beszerzése nem olcsó mulatság.

Te is sasszemmel figyeled az áruházláncok aktuális akcióit, hogy néhány száz forintot spórolhass a havi kávéadagon? Létezik egy sokkal egyszerűbb megoldás: az újratölthető kávékapszulákkal csak ki kell választanod kedvenc őrölt kávédat, és bármikor elkészítheted saját kapszulás specialitásodat.

Csak helyezd a hőálló műanyagból készült kapszulába kedvenc kávédat, teafüvedet vagy forró csoki porodat, és használd a szokásos módon. Lefőtt? Akkor semmi más nem maradt hátra, csak annyit kell tenned, hogy víz alatt átöblíted a kütyüt, és már használhatod is újra.

Drága a kapszula? Ne mondj le az ízélményről! Az újratölthető patronok segítségével kedvező áron élvezheted kedvenc aromáidat.